Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Anne Ve Babası Oy Kullandı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Anne Ve Babası Oy Kullandı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün babası ve annesi, 12. cumhurbaşkanı seçimi için sandık başına gitti. Torunlarının yardımı sayesinde okula gelen Gül'ün anne ve babası, ileri yaşlarından dolayı oylarını sandığın bulunduğu sınıfta...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün babası ve annesi, 12. cumhurbaşkanı seçimi için sandık başına gitti. Torunlarının yardımı sayesinde okula gelen Gül'ün anne ve babası, ileri yaşlarından dolayı oylarını sandığın bulunduğu sınıfta değil görevlilerin yardımıyla zemin katta kullandılar.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, Kayseri’de oturan annesi 83 yaşındaki Adeviye Gül ile babası 87 yaşındaki Ahmet Hamdi Gül, 12. Cumhurbaşkanı Seçimi'nde oylarını kullanmak için torunlarının yardımıyla Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi’ne geldi. Abdullah Gül’ün kardeşi Macit Gül de anne ve babasının oy kullanımı için yardımcı oldu. Ahmet Hamdi Gül ve eşi, ileri yaştan dolayı merdivenleri çıkmakta zorluk çekti, okulun zemin katında yaşlılar için ayrılan okul müdürünün odasına geçtiler. 1051 numaralı sandık görevlileri ellerinde liste ve seçmen pusulası ile buraya geldi. Yaşlı ve özürlüler için kolaylık sağlayan sandık görevlileri, aynı işleri Gül ailesi için de yaptı. Burada oylarını kullanan Ahmet Hamdi Gül, çıkışta seçimin memleket için hayırlı olması temennisinde bulundu. Yine anne Gül de seçimlerin memleket için hayırlı olması dileklerinde bulundu. Ahmet Hamdi Gül ve Adeviye Gül, torunlarının yardımıyla geldikleri araçlara bindi ve okuldan ayrıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.