Conor Woodman canlı yayına çıktı

Conor Woodman canlı yayına çıktı

İstanbul'da yaşadığı dolandırıcılık olaylarını kameraya alan sunucu.. CANLI YAYINA ÇIKTI..

National Geographic'in Dolandırıcılık Şehri adıyla Barcelona ve Prag gibi şehirlerde turistlere yönelik muameleleri konu aldığı belgeselin geçtiğimiz günlerdeki konusu İstanbul'du.

5 BİRAYA 400 EURO

Programın sunucusu Conor Woodman, İstanbul'un çeşitli semtlerinde gezerek turistlere karşı yapılan muameleyi gizli kamera yoluyla kaydetti. Görüntülerde taksi şoförlerinin turistlerden yüksek fiyat alması ve barda turistlere sunulan "uçuk" faturalar yer almıştı. Belgeselin sonlarında ise Woodman'ın bir barda 5 bira karşılığında önüne konan fatura 400 euroyu bulmuştu.

"POLİS 'BİZİM SORUNUMUZ DEĞİL' DEDİ"

National Geographic'in ünlü sunucusu o anları canlı yayında anlattı. Dünyanın hemen her yerinde bu tür dolandırıcılıkların olduğunu kaydeden Woodman, CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlarken "Ancak İstanbul'da yaşadığımız olayı polise anlattık ve onun sorunu olmadığını söyledi bize" dedi.

Polislerin ilgisizliğinden yakınan Woodman, "Dolandırıcılık her yerde olabilir ancak polislerin bu konuda turistlere yardımcı olması gerekir" ifadelerini kullandı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.