Cömert, filosunu 5 yeni Renault’la güçlendiriyor

Cömert, filosunu 5 yeni Renault’la güçlendiriyor

Konya Motorlu Araçlar Renault Trucks showromunda önceki gün teslim heyecanı yaşandı

Gümüş Uluslararası Taşımacılık yeni satın aldığı 5 adet Renault Premium Euro5 araçları ile lojistik gücüne güç katmış oldu.
Renault Trucks shoowromunda düzenlenen teslim programına Konya Motorlu Araçlar San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik, Gümüş Uluslararası Taşımacılık Ltd Şti. Genel Müdürü Cevdet Gümüş, Renault Trucks Bölge Satış Müdürü Feridun Kısa katıldı.
Renault Trucks’tan 5 adet araç aldıklarını ancak toplamda 15 adet araç daha alacaklarını dile getiren Gümüş Uluslararası Taşımacılık Genel Müdürü Cevdet Gümüş, yeni araçların daha ekonomik olduğunu söyledi. Filolarında 35 araç olduğunu ve bunları zaman içinde yenilemeye gittiklerini söyleyen Gümüş, “1991 yılından bu yana uluslararası nakliyat işi yapıyoruz. Bizim işimizde yakıt ve konfor en önemli unsurların başında geliyor. Çünkü gününde taahhüdümüzü yerine getirmeye azami özen gösteriyoruz. Bütün Avrupa ülkelerine gidiyoruz. Eski araçlarımıza göre yeni aldığımız araçlar daha ekonomik ve çevreci araçlardır. Böyle olunca şirketimize fayda sağlıyor. 35 adetlik filomuzu yakında 50 araca çıkaracağız. Yüzde 25 yakıt tasarrufu ve konforuyla Renault Trucks tercih sebebimiz oldu. Bundan sonraki araçlarımızı da böyle alacağız” dedi.
Araçların çok büyük özeliklere sahip olduğunu söyleyen Renault Trucks Bölge Satış Müdürü Feridun Kısa da Yeni Renault Premium Euro5’in, yakıt ekonomisindeki liderlik yarışında bir adım önde olduğunu hatırlattı. Kısa şunları söyledi: “Buna göre yeni Renault Premium Euro 5, yakıt tüketiminde her 100 kilometrede 1.6 litre tasarruf, yılda 2 bin 400 litre ve toplam 7000 TL dolayında bir kazanç anlamına geliyor. Birçok diğer üreticiden farklı olarak, biz Renault kamyonlarında tüm Avrupa’da olduğu gibi Türk müşterilerimize de en son motor teknolojisinin yararlarını sunmaya karar verdik.  Euro 5 motorları, güç ve yakıt tasarrufunun tüm avantajlarına sahip olurken, çevre koruma politikamızı da sürdürmektedir. Yeni Renault Premium Euro 5, rakiplerine göre daha ekonomik yakıt tüketimi sağlarken performansından ödün vermeyerek daha fazla motor gücü, daha yüksek tork ve daha iyi bir ticari hız ile kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılıyor. Özel bir filonun harcamalarının yaklaşık yüzde 30’unun yakıt tüketiminden kaynaklandığı göz önünde bulundurduğumuzda Yeni Renault Premium Euro 5, 100 kilometrede yaklaşık 1.6 litrelik yakıt tasarrufu ile dikkatleri üzerine çekiyor” dedi.
Konuşmaların ardından araçların önünde bir araya gelen yöneticiler araçları yakından incelerken Konya Motorlu Araçlar San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik, Gümüş Uluslararası Taşımacılık Genel Müdürü Cevdet Gümüş’e günün anısına plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.