Çolpan İlhan İçin Ama Töreni

Çolpan İlhan İçin Ama Töreni

Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Çolpan İlhan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlendi. Salonu dolduran yakınları ve onlarca sanatsever tören sırasında duygulu anlar yaşadı.Geçirdiği...

Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Çolpan İlhan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlendi. Salonu dolduran yakınları ve onlarca sanatsever tören sırasında duygulu anlar yaşadı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu Cuma günü hayatını kaybeden İlhan, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen törenle anıldı. Törene oğlu Kerem Alışık, aile yakınları ve çok sayıda sanatçı katıldı.

Törende Çolpan İlhan'ın hayatını konu alan bir belgesel gösterilirken salondakiler ayakta alkışladı. Bazı sanatçılar ise İlhan'ın tabutunun başında nöbet tuttu. Anmada konşan sanatçılar, Çolpan'ın çok değerli ve yeri doldurlamayacak biri olduğunu belirtti. Sanat dünyasından önemli bir şahsı kaybettiklerini dile getiren konuşmacılar duygulu anlar yaşadı. Oğlu Kerem Alışık taziyeleri kabul ederken bitkin olduğu gözlendi.

Çolpan İlhan'ın tabutu, düzenlenen törenin ardından öğle vakti kılınacak cenaze namazı için Teşvikiye Camisi'ne götürüldü. İlhan'ın cenazesi, kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.