Çok şey değişmiş

Çok şey değişmiş

Konya Anadolu Selçukluspor’da ikinci dönemine başlayan Zafer Turan, yeşil beyazlı kulüpte büyük değişimler olduğuna dikkat çekerken, “Tercih edilen bir kulüp haline geliyoruz” dedi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden  temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da yeni sezon çalışmalarına teknik direktör Zafer Turan ile anlaşılarak başlanıldı. Önceki gün Konya’ya gelen Zafer Turan Başkan Mehmet Günbaş ve transfer komitesi ile yaptığı görüşmeler ardından ise şehirden ayrıldı.

“DAHA KURUMSAL BİR YAPI OLUŞMUŞ”

Merhaba Gazetesi Spor Servisi’ne özel açıklamalarda bulunan Zafer Turan, kulüpte ikinci defa göreve geldiği için mutlu olduğunu belirterek, “O dönemden bu zamana değişen çok şey olmuş. Geldiğimde gördüğüm şuydu; daha istekli ve ayakları yere daha da basan bir yönetim var artık. Daha kurumsal bir yapı dikkat çekiyor. Geçtiğimiz dönemde hedeften uzak bir kulüptük. Bu dönemde daha oturmuş daha hedefli bir kulüp ile karşılaştım. Gelişmeler net bir şekilde ortada. İnşallah bunu yapacağımız çalışmalar ile daha da ilerilere götüreceğiz.” dedi.

“KAMPA BİZİMLE BAŞLAMALARINI İSTİYORUM”

Turan öncelikli hedeflerinin iç transfer olduğunu belirterek bu noktada yönetimle ilk toplantıda bazı kararlar aldıklarını ifade etti. Turan, “İç transferle ilgili listeyi yönetimimize ilettik. Konyaspor’dan aramızda olmasını istediğimiz oyuncuları ilettik. Burada önemli olan bu oyuncuların direk kampa bizlerle başlaması. Oyuncuların orada geçirecekleri kamp ardından buraya gelmelerini istemiyoruz. A takımdan gelecek futbolcuların direk bizimle çalışmalara başlaması taraftarıyız. 3-4 güne kadar da  iç transfer noktalanır sanırım. Daha sonrasında ise dış transfer çalışmaları başlayacak.” şeklinde konuştu.

“KONYASPOR’UN VERECEĞİ BİR KARAR”

Konyaspor ile birlikte hareket etme kararın dış transferi nasıl etkileyeceği noktasındaki soruya ise turan şu cevabı verdi, “Bu elbette ki Konyaspor’un vereceği bir karar. Genç ve ileriye dönük oyuncuları takıma kazandırma gücü Konyaspor’un elinde. Ancak dış transferde sadece genç oyunculara yönelik bir politika olmayacak. Elbette ki ligi tanıyan deneyimli isimler de aramıza katacağız. İç transfer ve Konyaspor’dan gelecek oyuncuların belirlenmesi ardından rotamız dış transfer olacak ve kampa kadar da bunu da noktalamak istiyoruz.”

“TERCİH EDİLEN BİR KULÜP…”

Hedef noktasında da açıklamalarda bulunan Zafer Turan, “Konyaspor’un lige çıkması ile makas açıldı. Bu makası daraltmamız lazım. Ayrıca kulübün imajı noktasında da bazı hedeflerimiz var. Burası tesisleri ile, yönetimi ile ve yapısı ile nadide bir kulüp. Bu nedenle tercih edilen bir kulüp haline getirmek istiyoruz Anadolu Selçukluspor’u. Bunun çalışması içerisinde olacağız. Hedefimiz elbette ki bir üst lig, inşallah sezon sonu itibari ile ona da ulaşırız.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.