Çok değerli bir galibiyet

Çok değerli bir galibiyet

Torku Konyaspor'un tecrübeli isimlerinden Ali Turan, Trabzonspor karşısında son haftalarda yakaladıkları çıkışı devam ettirme adına çok değerli bir galibiyet aldıklarını belirtirken, yaşadığı sakatlık sonrasında ameliyat olan Ali Çamdalı'ya da geçmş olsun

Torku Konyaspor'un tecrübeli isimlerinden Ali Turan, Trabzonspor karşısında son haftalarda yakaladıkları çıkışı devam ettirme adına çok değerli bir galibiyet aldıklarını belirtirken, yaşadığı sakatlık sonrasında ameliyat olan Ali Çamdalı'ya da geçmş olsun dileklerini iletti.

Trabzonspor maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan Ali Turan, "Oynadığımız son 4 maça baktığımızda iyi bir çıkışımız vardı ve bunu devam ettirmek istiyorduk. Trabzonspor’un gücü belli. Onlarda 10 haftadır kaybetmiyordu. İyi ve hücum gücü yüksek bir takıma karşı oynadık. İyi hazırlanmıştık. İlk yarının son dakikalarına kadar pozisyon vermedik. Bu arada maç içerisinde talihsiz bir sakatlık yaşadık. Ali Çamdalı kardeşimize de geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz. En kısa zamanda o da inşallah sahalara döner. Oyuncu değişikliğinden sonra biraz bocalama yaşadık. 1-2 pozisyon verdik. İlk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıda hocamızın verdiği bireysel taktiklerle oyuna iyi başladık. Yine oyunun kontrolü bizdeydi. Ve Torje’nin golüyle 3 puan aldık. Gerçekten bizim için çok önemliydi. Çünkü geçmişteki maçlara baktığımızda yakaladığımız çıkışı devam ettirme adına çıktığımız kritik kırılma maçlarında hep puan kayıpları yaşamıştık. Bu maçta buna izin vermedik. Takım olarak iyi mücadele sergiledik. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da iyi bir Konyaspor izletiriz. Haftaya oynayacağımız Gaziantepspor maçıyla da bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Defansta yeniden stoper olarak görev yaptığı ve Vukovic ile iyi bir ikili oluşturduğu hatırlatılan  Ali Turan, "Hocamız bize görev verdi. Bizde elimizden geldiği kadar mücadele etmeye ve katkı sağlamaya çalışıyoruz. Burada önemli olan Konyaspor’un başarısı. Baktığımızda Vukoviç ile iyi bir uyum sağladık. Bu takım performansımıza yansıyor ve fazla pozisyon vermiyoruz. İnşallah bu ilerleyen haftalarda da böyle devam eder" şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.