Çobanoğlu CHP Selçuklu’da  başkanlığa yeniden aday

Çobanoğlu CHP Selçuklu’da başkanlığa yeniden aday

CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, partisinin ilçe kongresinde, yeniden ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

CHP Konya İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Çobanoğlu, Selçuklu ilçesinde CHP’yi büyütmek için yeniden ilçe başkanlığına aday olduğunu dile getirdi.

Ali Naci Çobanoğlu, Türkiye’nin ağır sorunlarla karşı karşıya olduğuna dikkat çekerek, “Adalet, sağlık, eğitim, güvenlik ve dış politika başta olmak üzere tüm alanlarda sorunlar gittikçe ağırlaşmaktadır. Ekonomi de geldiğimiz nokta ise içler acısıdır. Vatandaşımız her geçen gün, her geçen saat, her geçen dakika fakirleşmekte olup cebinde ki 3 kuruş para ise iktidar tarafından günlük değer kaybına uğratılmaktadır. Çocuklarımızın geleceğini çalan, ülkeyi uçurumun kenarına sürükleyen bu kötü gidişata dur demek için ve toplumun tamamını kucaklayan politikamızı başarıya ulaştırmak için elimizden gelen her türlü çabayı gösterdik. Kimseyi ötekileştirmeden ve ayrıştırmadan vatandaşlarımızın ortak paydalarını temel alarak yürüttüğümüz seçim kampanyamızın sonucunda partimizin Selçuklu ilçemizdeki oyunu bugün itibariyle yüzde 70 artarak 33 binden 55 bine ulaştırmış bulunmaktayız” dedi.

CHP’nin yeniden Türkiye’nin umudu olacağını ifade eden Çobanoğlu şunları dile getirdi:

“Konya’da sayısı 2 olan milletvekilimizi 3-4-5 yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar ile 38. Olağan İlçe Kongremizi 6 Ağustos Pazar günü Dedeman Otel’de yapacağız. İlk dönemimiz 2 yıl, ikinci dönemimiz 4 yıl olmak üzere toplam 6 yıllık görev süresince bana desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen siz değerli partililerimize, yönetim kurulunda görev yapan tüm arkadaşlarıma, kadın ve gençlik kollarımıza, parti emekçilerimize ve aileme sonsuz teşekkür ediyorum. Daha büyük bir heyecanla yeni umutlara yelken açmak için yolumuza yoldaş olacak tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.