Cizre’yi geç Rize’ye bak!

Cizre’yi geç Rize’ye bak!

Torku Konyaspor, ligin 16. haftasında, Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, bugün yapılacak çalışmadan sonra uçakla Trabzon'a gidecekler

Torku Konyaspor lige döndü. Sırada Çaykur Rizespor maçı var. Ziraat Türkiye kupasında, Çarşamba günü Cizrespor ile H grubunda 4. maçına çıkan ve rakibi karşısında 2-0 kaybederek grupta 3. yenilgisini alan Torku Konyaspor, aynı gün öğleden sonra havayoluyla İstanbul, gece de geç saatlerde Konya’ya dönerek dinlenmeye çekildil. Kartallar, Ziraat Tüirkiye kupasında H grubunda daha önce oynadığı üç maçta Giresunspor ve Gençlerbirliği’ne yenilmiş, 3. maçta ise Cizrespor’u iç sahada 7-1 yenmişti.

Kupada, 2. turdan itibaren 6 maç yapan Torku Konyaspor, attığı 14 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü. Yeşil-beyazlılar, kupada Ocak ayı içerisinde iç sahada Gençlerbirliği, deplasmanda da Giresunspor ile karşılaşacak. Kartallar, her iki maçı da kazanarak gruptan çıkmak için mücadele edecek.

Torku Konyaspor, ligin 16. haftasında, Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maç için dün bir çalışma yapan Kartallar, bugün de sabah bir çalışma daha gerçekleştirecekler ve öğleden sonra da Ankara’dan uçakla Trabzon’a, oradan da Rize’ye geçerek kampa girecekler. Torku Konyaspor’da, sakat olan Marica dışında eksik yok. Beşiktaş maçı kadrosuna alınmayan 5 futbolcu da takıma döndü. Bunlardan Tolga ve Rangelov Cizre maçında forma giydi. Hleb’in ise büyük biri olasılıkla Rize’de takımdaki yerini alabileceği öğrenildi.

ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Sarıyer maçında zorlandıklarını belirterek, "Rakip iyiydi ama galip geldik. Şimdi kupayı bir kenara koyduk lige bakacağız. Konyaspor ile Cumartesi maçımız var. Konya ekibi de ligde telaşlı durumda. Deplasmanda aldığımız galibiyeti süslemek istiyoruz. Eksiklerimizi görerek son lig maçında kafamızda bir takım görüntüler oluştu. Bu maçtan fikirler alarak Konya maçında ki kadromuzu kuracağız” diye konuştu.

Öte yandan, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler belli oldu. Buna göre yarın Rize'de oynanacak olan Çaykur rizespor-Torku Konyaspor maçını Bülent Yıldırım yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.