Çin’in Ünlü Aktörlerinden Biri Daha Uyuşturucudan Gözaltında

Çin’in Ünlü Aktörlerinden Biri Daha Uyuşturucudan Gözaltında

Çin’de uyuşturucudan gözaltına alınan ünlülere bir yenisi daha eklendi. Çin medyasına göre, 45 yaşındaki ünlü aktör Hu gözaltına aldı.Hangzhou şehrinde yakalanan Hu’nun kristal metamfetamin kullandığını kabul ettiği kaydedildi....

Çin’de uyuşturucudan gözaltına alınan ünlülere bir yenisi daha eklendi. Çin medyasına göre, 45 yaşındaki ünlü aktör Hu gözaltına aldı.

Hangzhou şehrinde yakalanan Hu’nun kristal metamfetamin kullandığını kabul ettiği kaydedildi. Polis, aktörün tam adını açıklamadı.

Öte yandan, Pekin’deki yerel medya da aynı gün, Çinli aktör ve model olan Hu Dong’un uyuşturucu kullanmaktan polis tarafından gözaltına alındığı ve sonrasında serbest bırakıldığını yazdı. Ancak ünlü aktör Hu, bu bilgiyi yalanladı.

Çin’de son 3 ayda, aralarında film ve televizyon yıldızlarının da bulunduğu birçok ünlü, uyuşturucu kullanmaktan gözaltına alınmıştı. Kung-fu yıldızı Jackie Chan’ın oğlu ve aynı zamanda film yıldızı ve şarkıcı olan Jaycee Chan'in tutuklanması ise medyada geniş yankı uyandırmıştı. Jaycee, 14 Ağustos’ta Pekin’deki evinde gözaltına alınmış ve sonrasında resmen tutuklanmıştı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.