Çin’de Metro Kapısına Sıkışan Kadın Öldü

Çin’de Metro Kapısına Sıkışan Kadın Öldü

Çin’in başkenti Pekin’de, bir metro istasyonundaki platformda bulunan güvenlik kapısı ile metro kapısı arasına sıkışan kadın, trenin hareket etmesiyle can verdi.Çin medyasına göre, Pekin’de yeni yapılan 5 nolu metro hattında bulunan...

Çin’in başkenti Pekin’de, bir metro istasyonundaki platformda bulunan güvenlik kapısı ile metro kapısı arasına sıkışan kadın, trenin hareket etmesiyle can verdi.

Çin medyasına göre, Pekin’de yeni yapılan 5 nolu metro hattında bulunan Huixinxijienankou istasyonundaki kazada 33 yaşındaki bir kadın, metroya bineceği sırada platformda bulanan camdan yapılmış güvenlik kapısı ile metronun kapısı arasına sıkıştı. Dün akşam saatlerinde oluşan kazada çaresiz kadın, tren hareket ettiğinde dışarı çıkmak istedi ancak başaramadı. Vücudunda çok sayıda kırık olan kadının, hastaneye kaldırıldığı ancak kurtarılmadığı belirtildi. Kazanın nedeninin araştırıldığı kaydedildi.

Öte yandan benzer bir kaza da birkaç yıl önce Şanghay'daki metro hattında yaşanmıştı.

Ülkede, metro istasyonlarına sonradan yerleştirilen, trenin istasyona girişinde yolcuların trene çarpmaması ve platformdaki boşluğa düşmemesi için camdan yapılan güvenlik kapısı ile metro kapısı arasına bir kişi rahatlıkla sığabiliyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.