Çıkışımız ikinci yarı da sürecek

Çıkışımız ikinci yarı da sürecek

Bölgesel Amatör Lig'de kötü başlamasına rağmen sonradan yakaladığı çıkışı devrenin sonuna taşıyamayan Sarayönü Belediyespor, ligin ilk yarısını 11 puanla 11. sırada tamamladı

Bölgesel Amatör Lig'de kötü başlamasına rağmen sonradan yakaladığı çıkışı devrenin sonuna taşıyamayan Sarayönü Belediyespor, ligin ilk yarısını 11 puanla 11. sırada tamamladı. İnişli çıkışlı bir ilk yarı geçiren yeşil siyahlılar, çıktıkları tüm karşılaşmada rakipleri bir hayli zorlasa da basit hatalar ve şanssızlıklar sonucu puanlar kaybetti.

Üç galibiyet, iki de beraberlikle tamamlanan ligin ilk yarısını değerlendiren Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kök, ilk yarıda yapılan hataları telafi ederek belirledikleri hedef doğrultusunda Konya birincisi olacaklarını ifade etti.

İlk 4 haftayı mağlubiyetle geçiren Sarayönü Belediyespor puansız olarak devraldıklarını dile getiren Teknik Direktör Ahmet Kök, "Sahamızdaki Dörtyol mağlubiyetinin ardından üst üste iki galibiyet alarak kendimize olan güveni yeniden kazandık. Akşehirspor ile deplasmanda aldığımız karşılaşmada aldığımız beraberlikte çok önemliydi. Takımı devraldıktan sonra hücum zenginliğini arttırarak gol sayımızı yükselttik ama savunmamızda yaşanan basit hatalardan yediğimiz gollere engel olamadık. En çok içimi yakan mağlubiyet Toroslar Belediyespor ve Reyhanlı Belediyespor mağlubiyetleri oldu. Özellikle Reyhanlı Belediyespor karşılaşmasında tek kale oynadık sayısız pozisyona girdik ama bir türlü skoru değiştiremedik. Bunun üzerine rakibin bir kere gelip golü bulması bizi çok üzdü. Bunun yanı sıra Meskispor'a karşı son haftada aldığımız beraberlik bizi ikinci yarı için umutlandırdı" dedi

'EKSİKLERİMİZ GİDERECEĞİZ'

Takımın eksik yönlerini tamamlayacaklarını kaydeden Kök, Lig'in ilk yarısında çok gol pozisyonuna girmemize rağmen bunların çok azını gole çevirebildik. Aynı şekilde savunmamızdaki yaşanan hatalar bizim en büyük sıkıntımız oldu. Devre arasında bu mevkilerdeki sıkıntılarımızı iyi analiz ederek eksiklerimizi, yanlışlarımız ve hatalarımızı tespit edeceğiz. Bu mevkilerde yaşadığımız sorunları en aza indirmeyi hedefliyoruz. Buna paralel olarak transfer görüşmelerine de devam ediyoruz" dedi.

'DÜŞME KORKUMUZ YOK'

Lig'de doğrudan kalacaklarını belirten Kök, "Lig'in 5. haftasından sonra, 9 haftalık periyotta 11 puan topladık. Rakibimiz Akşehirspor ise 9 maçta 10 puan topladı. İlk 5 hafta beş puan toplanmış olsa daha farklı bir tabloya sahip olurduk. İkinci yarıda ilk beş haftada kaybedilen puanların telafisi için elimizden geleni yapacağız. Hedefimiz Konya takımları arasında birinci olmak. Düşme korkumuz asla yok. İkinci yarıda temiz bir sayfa açarak ligde bütün takımlar arasında en fazla puan toplayan takım olmayı hedefliyoruz. Ayrıca bize katkı sağlamayan oyuncularla da yollarımız ayıracağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.