Cihan Medya Haber Dergisi’nin Yeni Sayısı Çıktı

Cihan Medya Haber Dergisi’nin Yeni Sayısı Çıktı

Medya dünyasının nabzını tutan Cihan Medya Haber Dergisi’nin Temmuz/Ağustos sayısı yayınlandı. Derginin bu sayısında kapak dosyasını Hilmi Yavuz röportajı oluşturuyor. Dergi, haber, inceleme ve röportajlarıyla okurlarına yine zengin...

Medya dünyasının nabzını tutan Cihan Medya Haber Dergisi’nin Temmuz/Ağustos sayısı yayınlandı. Derginin bu sayısında kapak dosyasını Hilmi Yavuz röportajı oluşturuyor. Dergi, haber, inceleme ve röportajlarıyla okurlarına yine zengin içerik sunuyor.

İki ayda bir yayınlanan Cihan Medya Haber Dergisi'nin yeni sayısı raflardaki yerini aldı. Gazeteden televizyona, dergiden yeni medyaya kadar her mecradan, sektöre dair haberlerin yer aldığı derginin bu sayısında da doyurucu haber ve söyleşiler yer alıyor. 59'uncu kez okurlarıyla buluşan dergi, yerelden ulusala kadar medya dünyasından geniş çerçevede haberler sunuyor. Dergi'nin bu sayısında, Türkiye'de pek çok çalkantılı döneme şahitlik eden Şair/Yazar Hilmi Yavuz, gençlerin mevcut durumu anlamaları adına dünkü Türkiye ile 17 Aralık sonrası yaşananlar ışığında günümüz Türkiye'sini karşılaştırıyor. Gazeteci yazar Cemil Tokpınar ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto da 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası medyanın durumuna mercek tutuyor, çarpıcı tespitlerde bulunuyor. Milli Gazete Ankara Temsilcisi Mustaf Yılmaz ise günümüz medyasını 28 Şubat medyasıyla mukayese ediyor ve ilginç değerlendirmelerde bulunuyor.

Yeni medyaya da önem veren Dergi, bu sayısında Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü Öğretim Görevlisi İsmail Hakkı Polat'ı sayfalarına taşıyor. Polat, haber sitelerinin yayıncılık anlayışından, toplumun yeni medyaya hazırlanmasına kadar medyanın bu yeni mecrasına yönelik tespit ve değerlendirmelerde bulunuyor. Dijital medya ile ilgili bir başka çalışma da Amerika'dan. Amerika'nın en fazla ziyaret edilen dijital dergilerinden Slate'in genel yayın yönetmeni Jacob Weisberg ile dijital medya ve gelir modelleri üzerine yapılan söyleşi, bu alanla ilgilenenlerin yararlanacakları bilgiler içeriyor.

Yerel medyayı da ihmal etmeyen Dergi bu sayısında, 13 Mayıs günü en acı manşetlerini atan Soma'daki yerel gazeteleri sayfalarına taşıyor. Yerel spor gazetecilerinin futbol takımları ile şehirleri arasındaki ilişkiyi anlattığı bir başka çalışma da Dergi'nin sayfaları arasında yer alıyor.

Bahsi geçen haberler ve daha fazlasını Cihan Medya Haber Dergisi’nin son sayısında okuyabilirsiniz. Aboneliğin yanı sıra tüm NT mağazaları ile seçkin Yaysat bayilerinde satışa sunulan dergiye, Turkcell Dergilik'in dijital raflarından da erişilebiliyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.