Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Milli Savunma Bakanlığı ile Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bütçesi ve Sayıştay raporları görüşülecek. (10.00 - Ankara)GÜNCEL- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Pakistan İslam Cumhuriyeti...

POLİTİKA

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Milli Savunma Bakanlığı ile Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bütçesi ve Sayıştay raporları görüşülecek. (10.00 - Ankara)

GÜNCEL

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Pakistan İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Muhammad Haroon Shaukat’ı bakanlıkta kabul edecek. (11.00 - Ankara)

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Atatürk Havalimanı’nın genişletme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulunacak. (11.00 - İstanbul)

SPOR

- A Milli Futbol Takımı, Kazakistan ile oynayacağı EURO2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu maçının hazırlıklarına yapacağı antrenmanla başlayacak. (12.30 - Riva)

- Vadofane İstanbul Maratonu, EXPO Fuar Açılışı, Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da katılımıyla Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılacak. (10.30 - İstanbul)

- Fenerbahçe, Süper Lig’in 10. Haftasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek. (11.00 - İstanbul)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.