Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- CHP MYK parti genel merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (13.00 - Ankara)- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı bütçe ve Sayıştay raporları...

POLİTİKA

- CHP MYK parti genel merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (13.00 - Ankara)

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı bütçe ve Sayıştay raporları görüşülecek. (10.00 - Ankara)

DÜNYA

- ABD Başkanı Barack Obama, APEC Zirvesi münasebetiyle bulunduğu Çin’e resmi ziyaret gerçekleştirecek. (Pekin)

- İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan’ı ziyaret edecek. (Bakü)

- Avrupa Parlamentosu’nda ‘Kıbrıs’ın Münhasır Ekonomik Bölgesi’nde gerginliğe yol açan Türk eylemleri’ başlıklı oturum düzenlenecek. (Brüksel)

GÜNCEL

- HDP Grup Başkanvekilleri İdris Baluken ve Pervin Buldan ile İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’den oluşan HDP İmralı Heyeti, çözüm sürecinde gelinen aşamayı değerlendirmek üzere TBMM HDP Grup Yönetim toplantı salonunda basın toplantısı yapacak. (11.00 - Ankara)

SPOR

- A Milli Futbol Takımı, Brezilya ile özel maçta Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek. (20.30 - İstanbul)

- TFF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, İstinye’de basın toplantısı düzenleyecek ve 2015 FIFA Hakem Listesi’ni açıklayacak. Basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (11.00 - İstanbul)

- Galatasaray Spor Kulübü Olağan Aylık Divan Kurulu toplantısı Galatasaray Lisesi’nde yapılacak. (13.30 - İstanbul)

- Süper Lig’in 10. Haftasında Trabzonspor’u ağırlayacak olan Galatasaray’da bu maçın hazırlıkları yapılacak antrenmanla devam edecek. (10.30 - İstanbul)

- Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak ile İtalyan teknik adam Cesare Prandelli basın mensuplarıyla bir araya gelecek. (11.30 - İstanbul) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.