Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak (13.00 - Ankara)SPOR- Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında Arsenal ile Beşiktaş Londra’da karşı karşıya gelecek. (21.45 -...

POLİTİKA

- CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak (13.00 - Ankara)

SPOR

- Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında Arsenal ile Beşiktaş Londra’da karşı karşıya gelecek. (21.45 - Londra)

- UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanşında Rostov ile oynayacağı maç öncesin de Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ve bir futbolcu basın toplantısı düzenleyecek (17.30 - Rusya)

- Trabzonspor, Rostov maçı öncesi son antrenmanını Olimp 2 Stadyumu'nda gerçekleştirecek (18.00 - Rusya)

- UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçında Fransa temsilcisi St. Etienne ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor’da teknik direktör Tolunay Kafkas ve bir futbolcu bu maçla ilgili akşam saatlerinde basın toplantısı düzenleyecek. Kardemir Karabükspor maçın son çalışmasını da müsabakanın oynanacağı statta yapacak. (Fransa)

- Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor ile oynayacağı sezonun ilk maçının hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek. (18.00 - İstanbul)

- Galatasaray’da Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynanacak Bursaspor maçının hazırlıklarına devam edilecek. Sarı kırmızılı kulüpte Selçuk İnan ve Wesley Sneijder ödül törenine katılacak. (10.30/17.00 - İstanbul) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.