Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- Başbakan, 12. cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya gelecek. (11.00 - Ankara)- Başbakan, 12. cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı...

POLİTİKA

- Başbakan, 12. cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya gelecek. (11.00 - Ankara)

- Başbakan, 12. cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 13. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle genel merkezde düzenlenecek resepsiyona katılacak. (19.00 - Ankara)

GÜNCEL

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TOBB İkiz Kulelerde ‘6. Promosyona Mensup Vergi Müfettiş Yardımcıları Kişisel Gelişim ve Motivasyon Eğitimi Programı’nda konuşacak. (10.00-Ankara)

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Marriott Otel’de Dalaman Havalimanı ön ödeme törenine katılacak. (16.00 - Ankara)

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gazze’den getirilen ve Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret edecek. (09.00 - Ankara)

AK Parti genel merkezinde 13. kuruluş yıl dönümü kutlaması yapılacak.

- CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, TBMM’de basın toplantısı düzenleyecek. (11.30 - Ankara)

- Aksaray’daki trafik kazasında hayatını kaybeden Edirne’nin İpsala ilçesi nüfusuna kayıtlı Deniz Piyade Er Dinçer Meriç, İpsala’da toprağa verilecek.

SPOR

- Fenerbahçeli futbolcular, İçerenköy Fenerium’da imza gününe katılacak. (16.00 - İstanbul)

- Fenerbahçe’de Süper Kupa maçı hazırlıkları devam ediyor.

- Galatasaray’da Fenerbahçe ile oynanacak kupa maçına yönelik çalışmalar sürüyor.

- Beşiktaş, Arsenal ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.