Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kayseri ve Ankara’da miting yapacak. (15.00/18.00 - Kayseri/Ankara) - Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, TOBB yönetim kurulu üyeleri ve iş dünyasının üst...

POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kayseri ve Ankara’da miting yapacak. (15.00/18.00 - Kayseri/Ankara)

- Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, TOBB yönetim kurulu üyeleri ve iş dünyasının üst düzey yöneticileriyle TOBB İkiz Kuleler kabul salonunda bir araya gelecek.

Ardından İhsanoğlu, Balıkesir ve Soma’da çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve Soma’da halka hitap edecek. (10.30/14.15/20.40 - Ankara/Balıkesir/Soma)

- Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş Diyarbakır’da halka hitap edecek. (17.00 - Diyarbakır)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Mersin, Adana ve Kahramanmaraş’ta çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunacak. (14.30/16.30/20.00 - Mersin/Adana/Kahramanmaraş)

SPOR

- Soma’daki maden faciasında zarar gören ailelere yardım maksadıyla düzenlenen mini turnuvada Fenerbahçe, Beşiktaş ve Chelsea Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 45’er dakikalık maçlarla karşı karşıya gelecekler. (20.30/21.30/22.30 - İstanbul)

- Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde play off turunun kuraları İsviçre’nin Nyon şehrindeki UEFA Genel Merkezi’nde çekilecek. (13.00 - İsviçre)

- Profesyonel lig takımlarının yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları takip ediliyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.