Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na veda ziyaretinde bulunacak. (12.00 - Ankara)- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Beşiktaş’taki Bosphorus Hotel’de Alevi kanaat önderleriyle bir araya...

POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na veda ziyaretinde bulunacak. (12.00 - Ankara)

- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Beşiktaş’taki Bosphorus Hotel’de Alevi kanaat önderleriyle bir araya gelecek. (11.30 - İstanbul)

GÜNCEL

- Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, TOBB’un Irak Türkmenleri ve Gazze’ye yardım gönderme törenine katılacak. (11.00 - Ankara)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak, gündemdeki gelişmeler ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. (11.00 - Ankara)

SPOR

- Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu rövanşında Beşiktaş ile Hollanda temsilcisi Feyenoord Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek. (20.30 - İstanbul)

- Galatasaray ile Atletico Madrid, Soma’da yaşanan maden faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine yardım maksadıyla düzenlenen maçta İzmir’de karşı karşıya gelecek. (21.00 - İzmir)

- Fenerbahçe yönetiminin taraftarlar için düzenlediği ve futbolcuların katıldığı imza törenine Akasya Acıbadem AVM’deki Fenerium Mağazası’nda devam edilecek. (14.00 - İstanbul)

- Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlık seçimi için Ankara’da toplanacak. (14.00 - Ankara) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.