Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İran Cumhurbaşkanı Dr. Hasan Ruhani’yi Çankaya Köşkü’nde kabul edecek. - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Dr. Hasan Ruhani ile çalışma yemeği yiyecek. Türkiye ile İran arasında...

POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İran Cumhurbaşkanı Dr. Hasan Ruhani’yi Çankaya Köşkü’nde kabul edecek.

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Dr. Hasan Ruhani ile çalışma yemeği yiyecek. Türkiye ile İran arasında Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) toplantısı yapılacak. Erdoğan ile Ruhani ortak basın toplantısı yapacak. (13.30/15.00/16.30 - Ankara)

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TBMM Tören Salonu’nda düzenlenecek ‘29. Yerel Medya Özendirme Yarışması’ ödül törenine katılacak. (18.30 - Ankara)

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ‘Türkiye Çocukluk Çağı Şişmanlık Araştırması’ sonuçlarının açıklanacağı Rixos Otel’deki toplantıya katılacak. (10.00 - Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sırasıyla; DSP, Bağımsız Türkiye Partisi ve Demokrat Parti merkezlerini ziyaret edecek. (11.30/12.15/13.30 - Ankara)

EKONOMİ

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mayıs ayı ‘Finansal Yatırım Araçları Reel Getiri Oranları’ ile Nisan ayı ‘Sanayi Üretim Endeksi’ni açıklayacak. (10.00 - Ankara)

GÜNCEL

- ÖZ-DE-BİR ve GÜVEN-DER üyesi dershane kurucuları, Kocatepe Kültür Merkezi’nde toplanacak. (14.00 - Ankara)

- Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, Somali Genelkurmay Başkanı’nı kabul edecek. (15.15 - Ankara)

SPOR

- Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, UEFA'nın Eskişehirspor'a verdiği 1 yıllık men cezası ile ilgili kulüp tesislerinde bir basın açıklaması yapacak. (11.00 - Eskişehir) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.