CAN-İLİM-DER başarılı  öğrencileri ödüllendirdi

CAN-İLİM-DER başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Cankurtaran İlim Kültür Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (CAN-İLM-DER) bu yıl yapılan YKS sonuçlarına göre başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Cankurtaran Mahallesi'nde yapılan İbrahim-Şengül Öncel kızı Gülsüm Beyza ve M. Emin-(M) Medine Coşkun oğlu M. Ziya'nın düğün merasiminde açıklamalarda bulunan Can-İlim-Der Başkanı A. Bahadır Örs, ''Cankurtaran Mahalle Muhtarlığı tarafından bizlere iletilen YKS'de başarılı olan öğrencilerimizi dernek olarak ödüllendirmek istedik. Derneğimiz yönetim kurulunun aldığı karar neticesinde, sınavda başarı gösteren öğrencilerimizin ‘İlk Biletiniz Bizden’ kampanyası doğrultusunda üniversite öğrenimini görecekleri yerlere ulaşım masraflarını karşılama kararı aldık. Ayrıca bu kampanyayı geleneksel hale getiriyoruz. Yine gençlerimizin branşları ve ilgi alanları doğrultusunda 1 yıllık belirlemiş olduğumuz 10'a yakın süreli yayınlara aboneliklerini de üstleniyoruz. Bizler eğitimi ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her anlamda gelişimlerini çok önemsiyoruz. Bu manada gençlerimizi, ailelerini ve onların yetişmesinde emeği olan herkesi tebrik ediyoruz'' dedi.

GÜZEL ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Dernek Başkanı A. Bahadır Örs açıklamalarına şöyle devam etti: ''Sevgili gençler gittiğiniz yerlerde şehrimizi ve mahallemizi mutlaka tanıtın arkadaşlarınızı buralara davet edin. Bizler eski tabiri ile köyümüze yeni tanımlama ile mahallemize, Akşehir'imize, Konya'mıza, Türkiye'mize ve tüm insanlığa hizmet edebilme gayesi ile yola çıktık. Hiçbir derneğe alternatif olma ya da destek amacımız söz konusu değildir. Demokrasilerin vazgeçilmezi olan sivil toplum kuruluşları prensipleri ve tüzükleri doğrultusunda faaliyetlerini sürdürürler. Bu manada bugüne kadar faaliyette bulunan tüm derneklerimize de teşekkür ediyoruz. Bizler birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde hep birlikte güzel ülkemizin gelişimi için faaliyetlerde bulunacağız.''

Dernek yöneticilerinin sınavda başarılı olan öğrencilere hediyeler takdim etti.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.