Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Türk- Amerikan Konseyi (ATC) Yönetim Kurulu Başkanı James Jones’u kabul edecek. (13:00-Ankara)- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Filipinler Devlet Başkanı Benigno Aquino'nun davetlisi...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Türk- Amerikan Konseyi (ATC) Yönetim Kurulu Başkanı James Jones’u kabul edecek. (13:00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Filipinler Devlet Başkanı Benigno Aquino'nun davetlisi olarak Filipinler’i ziyaret edecek. (Manila)

- Meclis Başkanı Cemil Çiçek, ‘Türkiye'de Diyabetle Mücadelenin Dünü, Bugünü ve Geleceği’ konulu panele katılacak. (10.00-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda İçişleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçe ve Sayıştay raporları görüşülecek. (11.00-Ankara)

- Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Diyarbakır İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Diyarbakır)

- Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Atatürkçü Düşünce Topluluğu tarafından düzenlenen Cumhuriyet kazanımları isimli konferansa konuşmacı olarak katılacak. (15.00-Bursa)

EKONOMİ

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 2013 yılı ‘Enerji Denge Tabloları’nı açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ağustos ayı ‘Hanehalkı İşgücü İstatistikleri’ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, bir hafta boyunca gerçekleşecek Fas, Ukrayna ve Türkiye ziyaretini Fas’ın başkenti Rabat’tan başlıyor. (Rabat)

- İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlalleri üzerine yaşanan gerginlikle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

- Irak ve Suriye'deki IŞİD hedeflerine düzenlenen hava saldırılarına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

- Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doğan farklı yaş gruplarında 100 prematüre çocuk, aileleriyle birlikte düzenlenen etkinliğe katılacak. (12.30- İstanbul)

SPOR

- Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, inşaatı tamamlanan Vodafone Arena'daki locada basın mensupları ile bir araya gelecek. (İstanbul)

- Fenerbahçeli milli kaleci Volkan Demirel olayının gelişmeleri takip edilecek. (İstanbul)

- Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Bursaspor'u takip eden muhabirlerle yemekte bir araya gelip soruları cevaplayacak. (12.30-Bursa)

- Süper Lig takımlarının 10. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.