Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, siyasi parti genel başkanları askeri ve yargı mensuplarının da bulunduğu erkan, Anıtkabir’de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni katılacak. (08.45-Ankara)-Cumhurbaşkanı Erdoğan,...

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, siyasi parti genel başkanları askeri ve yargı mensuplarının da bulunduğu erkan, Anıtkabir’de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni katılacak. (08.45-Ankara)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve diğer katılımcılar Atatürk'ün ebediyete intikalinin 76.yıl dönümü münasebetiyle Atatürk Kültür, Dil Ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından ATO Congresium düzenlenen anma törenine katılacak. (10.00-Ankara)

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Merkez Bina'daki Bakanlar Kurulu toplantısına, ardından da AK Parti Genel Merkezi'nde MYK Toplantısı'na katılacak. (13.00-19.00-Ankara)

DÜNYA

-İspanya’dan ayrılmak için Madrid'e rağmen Katalonya’da düzenlenen resmi olmayan halk oylamasında yaklaşık 1,9 milyon Katalan oy kullandı. Gelişmeler takip ediliyor. (Madrid)

-Asya-Pasifik Ekonomik İşbirliği Örgütü (APEC) zirvesi liderlerin katılımıyla devam ediyor. Çin Devlet Başkanı Xi Jinping liderlere akşam yemeği verecek. (Pekin)

-İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlalleri üzerine yaşanan gerginlikle ilgili gelişmeler izleniyor.

-Irak ve Suriye'deki IŞİD hedeflerine düzenlenen hava saldırılarına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

-Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 76. yıldönümünde tüm yurtta anılıyor.

-Atatürk'ün vefatının 76. yıldönümü nedeniyle Dolmabahçe Sarayı'nda ve Taksim’de tören düzenlenecek. (09.05 - İstanbul)

-Karaman’daki maden kazası ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Karaman)

-Rize ve çevresinde kivi hasadına başlanacak.(Rize)

SPOR

-A Milli Futbol Takımı, Brezilya ile oynayacağı özel ve Kazakistan ile oynayacağı EURO2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu maçının hazırlıkları Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak. (12.30-İstanbul)

-Türkiye ile özel maçta karşı karşıya gelecek olan Brezilya Milli Takımı, ilk çalışmasını maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükür Saracoğlu Stadı’nda yapacak. Antrenman öncesinde oyuncular basın mensuplarıyla bir araya gelecek. (17.00-İstanbul)

-Süper Lig takımlarının oynadığı maçlarla ilgili değerlendirmeleri ve 10. hafta maçlarının hazırlıkları takip edilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.