Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hasan Doğan Spor Kompleksi'nde düzenlenen AK Parti Bahçelievler İlçe Kongresi'ne katılacak, ardından Aksaray Yenikapı metro hattının açılışına yapacak. (11.00-12.00-İstanbul)POLİTİKA-Başbakan Yardımcısı Bülent...

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hasan Doğan Spor Kompleksi'nde düzenlenen AK Parti Bahçelievler İlçe Kongresi'ne katılacak, ardından Aksaray Yenikapı metro hattının açılışına yapacak. (11.00-12.00-İstanbul)

POLİTİKA

-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partisinin Eskişehir Odunpazarı İlçe Kongresi'ne katılacak.

-Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Küçükçekmece’de Organ Bağışı Haftası kapsamında düzenlenen 'Her Bağış Yeni Bir Umuttur' etkinliğine katılacak. (11.00-İstanbul)

-İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek AK Parti Esenyurt İlçe Kongresi'ne katılacak. (15.00-İstanbul)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde partisinin Ankara bölge toplantısına katılacak. (10.00-Ankara)

-CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, Soma Yırca’da kesilen zeytinlikler için Kolin Holding binası önünde düzenlenecek protestoya katılacak. (13.00-İstanbul)

GÜNCEL

-Karaman’ın Ermenek ilçesinde, su baskını sebebiyle kömür ocağında mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları takip ediliyor.

-Türkiye’nin Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor.

-Japonya'nın Ankara Büyükelçiliği tarafından organize edilen '23. Ankara Japonca Konuşma Yarışması' Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. (12.30-Ankara)

-Uyuşturucuyla yakalanınca gözyaşlarına boğuldu (Özel)

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Altındağ ilçesi ‘Çin Çin’ diye bilinen bölgede ‘torbacı’ tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Çok sayıda otomobilde, belirlenen bazı adreslerde ve yıkık gecekonduların araları ekipler tarafından didik didik arandı. Aramalarda pompalı tüfek, tabanca, sallama tabir edilen bıçak, çok miktarda uyuşturucu madde ile gecekondu aralarına ekilmiş Hint keneviri bulundu. Uygulama sırasında bazı araçların kaçması hareketli dakikaların yaşanmasına neden olurken, üzerinden uyuşturucu madde çıkan bir kişi gözyaşlarına boğuldu.

DÜNYA

-Çavuşesku'ya yar olmayan, Romanya'yı 'bitiren' 1100 odalı 'şahsaray'. (Bükreş)

-Romanya’da Türklerin kurmuş olduğu Tuna Vakfı, düzenlediği etkinliklerle Romen halkını aşureyle tanıştırdı. (Bükreş)

-Kazakistan’ın Almatı şehri yakınlarındaki Yesik Kasabası’nda 1969 yılında bulunan ve Türk tarihinin en büyük buluşlarından biri olarak tarihe geçen 'Altın Elbiseli Adam' heykeli görenleri kendisine hayran bırakıyor. (Almatı)

SPOR

-Süper Lig’de 9. Haftanın maçları Kayseri Erciyesspor-Bursaspor, Kasımpaşa-Gençlerbirliği, Trabzonspor-Torku Konyaspor ve İstanbul Başakşehir-Beşiktaş karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (13.30-16.00-19.00-Kayseri-İstanbul-Trabzon-İstanbul)

-PTT 1. Lig’de 9. Haftanın maçları Adana Demirspor-Karşıyaka, Manisaspor-Orduspor, Bucaspor-Elazığspor, Osmanlıspor FK-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Giresunspor-Kayserispor ve Denizlispor-Adanaspor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (13.30-15.00-18.30)

-A Milli Futbol Takımı, Brezilya ile oynayacağı özel, Kazakistan ile oynayacağı EURO2016 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçları için Riva’da kampa girecek. (21.00-İstanbul)

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.