Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü’nde veda resepsiyonu verecek. Resepsiyona TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile bakanlarında bulunduğu diğer davetliler katılacak.  (20.00-Ankara)     POLİTİKA-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü’nde veda resepsiyonu verecek. Resepsiyona TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile bakanlarında bulunduğu diğer davetliler katılacak.  (20.00-Ankara)     

POLİTİKA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Macaristan Ankara Büyükelçisi Prof. Dr. Janos Hovari ile bakanlık makamında görüşecek. (11.00-Ankara)   

 -AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Belçika Federal Meclisi Milletvekili Veli Yüksel'i bakanlıkta kabul edecek. (15.00-Ankara)      

-Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bakanlıkta Sri Lanka ile Romanya büyükelçilerini ayrı ayrı kabul edecek. (15.00-16.00-Ankara)

-Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak parti genel merkezinde cumhurbaşkanı seçimini değerlendirecek. (11.00-Ankara)

-BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, basın toplantısı ile cumhurbaşkanı seçimi üzerine soruları cevaplayacak. (11.00-Ankara)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2. çeyrek ‘kırmızı et üretim’ verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara) 

DÜNYA

-Gazze'de kalıcı bir ateşkes için İsrail ve Hamas yetkilileri Kahire'de yeniden dolaylı görüşmelere başladı.(Gazze - Kahire)

-Irak Cumhurbaşkanı Fuad Mahsum yeni hükümeti kurma görevini Meclis Başkan Yardımcısı Haydar El Abadi'ye vermesinin ardından yaşanan gelişmeler takip ediliyor. ( Erbil) 

-Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler izleniyor. (Kiev)

GÜNCEL

-Terör ve yolsuzluğu soruşturan polislerden bazıları hakkında çıkartılan yakalama kararıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor. 

-Türk Eğitim Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı ve Kamu-Sen İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu, 482 okul müdürünün atanması ile ilgili ‘Eğitimciler tedirgin. Milli eğitimde makam pazarlanıyor. Yalnızca adalet istiyoruz’ konulu basın açıklaması yapacak. (12.30 -Bursa)

SPOR

-Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

-Beşiktaş Arsenal ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor (İstanbul)

-Galatasaray, Florya'da A2 takımi ile hazırlık maçı oynayacak.

-Takımların çalışmaları takip ediliyor

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.