Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya Kent Meydanı'nda cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamındaki son mitingini düzenleyecek. (15.00-Konya) POLİTİKA- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Bakırköy...

- AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya Kent Meydanı'nda cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamındaki son mitingini düzenleyecek. (15.00-Konya)

POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Bakırköy Botanik Park’ta sandık görevlileri eğitimine katılacak, Feshane’de Rumelilerle buluşacak. İhsanoğlu, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy, Başakşehir, Bağcılar, Güngören, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Esenyurt ziyaretlerinin ardından Avcılar’da halkı selamlayacak. (11.30-14.00-18.00-İstanbul)

- Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, partisinin İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenleyeceği mitingde vatandaşlara seslenecek. (11.00-İzmir)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Pendik, Kartal, Maltepe, Kadıköy, Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçelerini ziyaret ederek halkla buluşacak. Kılıçdaroğlu, Ümraniye Site Mahallesi’nde halka seslenecek. (12.00-15.30-İstanbul)

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'da çeşitli ziyaretlerde bulunacak. (15.00-Batman)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Bursa’da Heykel’den Atatürk Stadı’na kadar yürüyüp cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için oy isteyecek. (15.00-Bursa)

- BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, cumhurbaşkanlığı seçimleri arefesinde basın açıklaması yapacak. (15.15-Bursa)

EKONOMİ

Protestolu senet sayısında dikkat çekici artış (Özel)

Protestolu senet sayısı yeniden 2008 yılında patlak veren küresel kriz sonrası seviyelerine ulaştı. Merkez Bankası ve Bankalar Birliği’nin verilerine göre 2009 yılında protestolu senet sayısı 1,6 milyona ulaşırken, bunların karşılığı 7,7 milyar lirayı aşmıştı. 2010 ve 2011’de sırasıyla protestolu senet sayısı önce 1,2 milyon, sonra 918 bine gerilerken karşılıkları da 5,7 milyardan 4,9 milyara inmişti. Ancak rakamlar 2012’den sonra yine artmaya başladı. Önce protestolu senet sayısı 1 milyonun üzerine çıktı, parasal değerleri de 7 milyar lirayı buldu.

DÜNYA

- ABD'nin İŞİD terör örgütüne yönelik operasyonu takip ediliyor.

- İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları takip ediliyor

- Ukrayna'daki gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

- Terör ve yolsuzluğu soruşturan polislere yönelik operasyon kapsamında haklarında tutuklama kararı çıkarılan emniyet mensuplarıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor. (İstanbul)

SPOR

- Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları takip ediliyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.