Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Harp Akademileri Komutanlığı’nın 2013-2014 eğitim yılı mezuniyet törenine katılacak. (16.30- İstanbul)- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mersin’de düzenlenen...

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Harp Akademileri Komutanlığı’nın 2013-2014 eğitim yılı mezuniyet törenine katılacak. (16.30- İstanbul)

- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mersin’de düzenlenen mitingde partililere seslenecek. Erdoğan, valiliği ziyaret ettikten sonra AK Parti İl Başkanlığı tarafından Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda düzenlen iftar programına katılacak. (17.30-19.00-20.00-Mersin)

POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Kayseri’de, Hilton Otel'de basın toplantısı düzenleyecek. İhsanoğlu daha sonra kanaat önderleriyle görüşüp, valiliği, Şehit Aileleri Derneği'ni ve esnafı ziyaret edecek, iftara katılacak. (14.45-20.00-Kayseri)

- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Irak Türkmenlerine gönderilecek gıda yüklü 3 TIR’ın ATO önünden uğurlama törenine katılacak. (11.30-Ankara)

- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Rixos Otel’de toplu açılış törenin katılacak. (11.00-Ankara)

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Stefano Manservisi'yi bakanlıkta kabul edecek. (10.45-Ankara)

- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bakanlığın ek hizmet binasının açılışını yapacak. (16.00-Ankara)

- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak. (10.30-Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon’da. Kılıçdaroğlu, Akçaabat, Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçelerini ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, daha sonra Giresun Piraziz ve Giresun Belediyesi'ni ziyaret edip, Giresun’da iftar yapacak. (14.00-20.00-Trabzon-Giresun)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli parti genel merkezinde basın toplantısı yapacak. (14.00 Ankara)

EKONOMİ

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İzmir’de düzenlenecek Ekonomi Zirvesi’ne katılacak. (15.00-İzmir)

- Bayram şekeri ve çikolatasının satış ve fiyat durumu ile ilgili sektörün önde gelen markaları Cihan’a açıklamalarda bulundu.

DÜNYA

- İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Gazze)

- KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Rum Yönetim Başkanı Nikos Anastasiadis Kayıp Şahıslar Komitesi Antropoloji Laboratuvarı’nı ziyaret edecek. Liderler, bu ziyaretin ardından Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde ara bölgede yeniden bir araya gelecek. (Ara bölge)

- Irak Parlamentosu tekrar toplanacak, Fuat Masum'un Irak Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi bekleniyor. (Erbil)

- Ukrayna’nın Donetsk bölgesi üzerindeyken vurularak düşürülen Malezya Havayolları'na ait uçak ile ilgili gelişmeler takip edilecek. (Kiev)

SPOR

- Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası kampı devam ediyor.

- Galatasaray’ın yurt dışı kampı devam ediyor.

- Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme rövanş maçında Chikhura Sachkhere takımı ile karşılaşacak (20.00-Gürcistan) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.