Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da. Erdoğan valiliği ziyaret edecek, itfaiye önünde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenecek, İskenderun Belediyesi tarafından Sahil Yolu'nda düzenlenen iftar programına katılacak....

- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da. Erdoğan valiliği ziyaret edecek, itfaiye önünde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenecek, İskenderun Belediyesi tarafından Sahil Yolu'nda düzenlenen iftar programına katılacak. (16.30/17.00/19.59-Hatay)

POLİTİKA

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa Valiliği tarafından Yunt Dağı'nda düzenlenen iftar yemeğine katılacak. (20.38-Manisa)

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (11.30-Ankara)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Adana’da Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı’ndan dünyaya sevk edilen petrol miktarının 2 milyar varile ulaşması nedeniyle "BTC'de 2 Milyar Varil Sevinci" programına katılacak. (11.00-Adana)

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Başakşehir Kadın Kollarınca, Olimpia Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar programına katılacak. (20.42-İstanbul)

- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türk Kızılayı tarafından Üsküdar'da düzenlenen iftar programına katılacak. (20.42-İstanbul)

- Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Samsun Atakum sanat Merkezi’nde yapılacak olan ‘İl Danışma Meclis’i toplantısına katılacak. (Samsun)

DÜNYA

- Ramazan boyunca dünyanın bir çok bölgesinde gıda yardımı yapan Kimse Yok Mu Derneği, dünyanın en fakir ülkelerinden Lesotho ve Swaziland krallıklarında halkı sevindirdi. (Johannesburg)

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Barış ve Özgürlü Bayramı kapsamında Lefkoşa Atatürk Anıtı ve Dr. Fazıl Küçük Bulvarı'nda gerçekleştirilecek olan törenlere katılacak. (Lefkoşe)

- Lahorlular, aşırı sıcaklara birde elektrik kesintisi eklenince, serinlemek için soluğu Lahor kanalında alıyor. (Lahor)

- ABD’nin Virginia eyaletine bağlı Fairfax Belediye Başkanlığı, ilk kez bir iftar yemeğine ev sahipliği yaptı. (Fairfax)

- İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Gazze)

- Ukrayna’nın Donetsk bölgesi üzerindeyken vurularak düşürülen Malezya Havayolları'na ait uçak ile ilgili gelişmeler takip edilecek. (Kiev)

GÜNCEL

- CHP İstanbul İl Gençlik Örgütü, Levent’te bulunan İsrail Başkonsolosluğu önünde Gazze’de yaşanan katliamları protesto edecek. (15.00-İstanbul)

SPOR

- Boğaziçi yüzme yarışları yapılacak. (08.30-İstanbul)

- Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıkları Topuk Yaylası’nda yapılacak çalışma ile devam ediyor. (Düzce)

- Galatasaray, Avrupa’da çalışmalarını sürdürüyor.

- Beşiktaş’ta yeni sezona yönelik çalışmalar İngiltere’de devam ediyor.

- Takımların transfer ve yeni sezona yönelik antrenmanları takip ediliyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.