Çiçekle Sevgi Sundular

Çiçekle Sevgi Sundular

Çankaya Belediyesi’nin Evde Temizlik ve Evde Sağlık Birimi ekipleri, Yaşlılar Haftası nedeniyle hizmet verdikleri yaşlıları ziyaret ederek çiçek sundular.Çankaya Belediyesi’nin bir dizi etkinliğe yer...

Çankaya Belediyesi’nin Evde Temizlik ve Evde Sağlık Birimi ekipleri, Yaşlılar Haftası nedeniyle hizmet verdikleri yaşlıları ziyaret ederek çiçek sundular.

Çankaya Belediyesi’nin bir dizi etkinliğe yer verdiği Yaşlılar Haftası’nda Evde Temizlik ve Evde Sağlık Birimleri ekipleri de hizmet verdikleri yaşlı bireyleri sosyal hizmet uzmanları ile birlikte ziyaret ederek çiçek sundu. Periyodik olarak temizlik ve sağlık hizmeti verilen yaşlı bireyler, hizmet için gelen ekipleri bu defa çiçekle karşılarında görünce mutlu oldular. Belediye kendilerini unutmadığı için teşekkür eden vatandaşlar, “Sizi her zaman yanımızda görmek yalnız olmadığımızı hissettiriyor. Allah razı olsun” dediler.

Evde sağlık ve temizlik hizmetlerini vatandaşlara hiçbir ücret talep etmeden sağlayan Çankaya Belediyesi, hizmet alma kriterlerine uyan her Çankayalı’ya bu hizmeti sağlıyor. Belediyeye 0850 455 02 65 numaralı ücretsiz hat aracılığıyla ulaşarak hizmet alma talebini ileten vatandaşlar, evlerinde pansuman, enjeksiyon, tansiyon ölçümü, şeker ölçümü, kan tetkiki için kan örneği alma gibi birinci basamak sağlık hizmetinden yararlanabiliyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.