Chp’lilerden 17-25 Aralık ‘yolsuzluk Ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun’ Eylemi

Chp’lilerden 17-25 Aralık ‘yolsuzluk Ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun’ Eylemi

CHP’li gençler, 17-25 Aralık tarihlerinin ‘Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası' olması için Kızılay Sıhhiye trafiğinde eylem yaptı. Gençler, kararlarını halka anlatmak amacıyla bugün eş zamanlı Ankara’nın yanı sıra İzmir ve...

CHP’li gençler, 17-25 Aralık tarihlerinin ‘Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası' olması için Kızılay Sıhhiye trafiğinde eylem yaptı. Gençler, kararlarını halka anlatmak amacıyla bugün eş zamanlı Ankara’nın yanı sıra İzmir ve İstanbul’da eylem gerçekleştirdi.

Ankara’daki eylem Çankaya, Yenimahalle, Sincan ve Elmadağ ilçelerinde trafik ışıklarının bulunduğu noktalarda gerçekleştirildi. Sıhhiye'de ellerindeki döviz ve üzerlerindeki tişörtlerde bakanların maskeli fotoğraflarının olduğu 17-25 Aralık Haftası ‘Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun’ şeklinde yazı taşıyan gençler, trafik ışıklarında duran sürücülerin dikkatini, yolsuzluklar ve rüşvet operasyonları, sonrasında ortaya çıkan takipsizlik kararları ile hukuk dışı yargılamalara çekti. CHP’li gençler bir yandan da ‘Her yer rüşvet her yer yolsuzluk’ şeklinde slogan attı.

Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ercan Aydaşoğlu, açıklamasında, “Bakanların şunların bunların çocuklarının odasında yazar kasalar, para kasaları çıkarken boy boy, ‘sıfırla’ talimatı geldikten sonra milyon dolarlar açıkta kalırken, Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin Türkiye Cumhuriyeti’nin devletini aleni şekilde soyduğunu görürken, biz buna sessiz kalmak istemedik.” dedi.

Aydaşoğlu, bugün Ankara, İzmir ve İstanbul’da gerçekleştirilen eylemin 2 gün içerisinde diğer 78 ilde devam edeceğini söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.