CHP'liler liselilerden medet umuyor

CHP'liler liselilerden medet umuyor

Tencere-tava eylemleri için konuşan Hüseyin Çelik "kabak tadı verir" dedi.

AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik Gezi Parkı eylemleri ile ilgili konuştu. Çelik tencere-tava eylemleri ile ilgili de konuşarak komşuya zarar vererek eylemin olmayacağını söyledi. Çelik şunları söyledi:

Bir şeyi eleştirirken ona karşı çıkarken eğer siz kamu malına zarar veriyorsanız, kamu malına zarar veriyorsanız eğer bu masumane başlayan hareket vandalizme dönüşüyorsa bu kabul edilemez.

Duyarlılığı olanları takdirle karşılıyorum bu duyarlılık hepimizde olmalı. Ancak burada ideolojik ve siyasi hesaplar peşinde koşanlar var. 

Elbette itiraz edelim, sesimizi yükseltelim, protestomuzu yapalım ama bunlar barışçı hak arama talebi olursa saygıdeğer olur. Protestocu yol kestiği zaman insanların günlük hayatını engellediği zaman haklıyken haksız olursunuz.

Elbette bu insanların çevre duyarlılığını öpüp başımıza koyarız ancak bu işler tencere tava ile olmaz. Herşeyin bir usulü vardır. Komşunuz uyurken bu yapılmaz. Kabak tadı vermeye başlar. Elbetteki saygıdeğer olan insanları diğer gruplarla eşdeğer görmüyoruz.

Taksim'de Atatürk anıtına marjinal gruplar pankartlar asıyorlar. Kurt puslu havayı sever. İçindeki kini dökmek isteyenlere gün doğmuş olur. Polis ne kadar sertleşirken bu konuda sorun çıkmarmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürülür.

Panzer tarafından ezilenden tutun, köpeğin suratına biber gazına kadar çok sayıda aslı astarı olmayan şeylerle insanları ayağa kaldırmanın ne anlamı var. Twitter'da 17 büyük yalan diye bütün internet sitelerinden bunları görebilirsiniz.

Polis araçları yakılıyorsa, başbakanlığa girmek istiyorsanız polisi çekersek kamu düzenini kim sağlayacak? O zaman biz şehri teslim etmiş olacağız. Mekanlar bizim mekanımız polis bizim polisimizindir.

CHP'li milletvekilleri liseli öğrencilerden medet umar hale gelmişlerdir. Sandıkta elde edemedikleri başarıyı sokakta arar hale gelmişlerdir. Eğer biz gerçekten halka güven vermezsek, bizden memnun olmazlarsa seçim geldiğinde halk bize gereken dersi zaten verir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.