Chp'li Yarar İstifa Etti, Kılıçdaroğlu’nu Da İstifaya Çağırdı

Chp'li Yarar İstifa Etti, Kılıçdaroğlu’nu Da İstifaya Çağırdı

CHP Bafra Gençlik Kolları Başkanı Necdet Yarar, cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin başarısız olduğunu ifade ederek istifa ettiğini söyledi. Yarar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nunda istifa etmesi gerektiğini savundu. Yarar,...

CHP Bafra Gençlik Kolları Başkanı Necdet Yarar, cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin başarısız olduğunu ifade ederek istifa ettiğini söyledi. Yarar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nunda istifa etmesi gerektiğini savundu.

Yarar, yaptığı açıklamada "Sevgili Bafralılar ve değerli kamuoyu 11.05.2014 tarihinde göreve gelmiş olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Bafra Gençlik Kolları Başkanlığı'nı severek ve inanarak doğru veya yanlış yapmış bulunmaktayım. Siyasi olarak benim için bu onurlu görevden çok şey öğrendim. Görev aldığım sürece partimin aldığı sonuçlarda kendimin de suçlu olduğunu kabul ederek görevimden istifa ediyorum.

Ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan partinin tüm yönetimlerine kadar herkesin istifa etmenin parti için doğru karar olacağına inanıyorum. Bu istifalar bitiş değil devrimin başlangıcı olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bundan sonraki çizgisi ne ulusal çizgi nede sağlaşma olmalıdır, artık yolu sol olmalı, sosyalizm olmalıdır. Siyasi mücadeleme görev alayım veya almayayım inandığım çizgilerde mücadeleme devam edeceğim." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.