Chp'li Toptaş Arkadaşlarıyla Türkmenlere Yardım Götürecek

Chp'li Toptaş Arkadaşlarıyla Türkmenlere Yardım Götürecek

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Toptaş, 9-10 Kasım 2014 tarihlerinde Kerkük ve Erbil’deki Türkmenleri ziyaret edecek. Milletvekili Toptaş yaptığı yazılı açıklamada CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba...

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Toptaş, 9-10 Kasım 2014 tarihlerinde Kerkük ve Erbil’deki Türkmenleri ziyaret edecek.

Milletvekili Toptaş yaptığı yazılı açıklamada CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Başkanlığı'nda bir heyet ile Kerkük’teki ve Erbil’deki Türkmenlere yardım götüreceklerini açıkladı. Belediyeler aracılığıyla oluşturulan yardım TIR’larını bölgeye ulaştıracaklarını belirtti. Toptaş, “Kuzey Irak bölgesinde bulunan Türkmenlerimizi AKP iktidarı unutmaktadır. Bizler belediyelerimiz öncülüğünde oluşturulan yardım TIR’larımızla Türkmen kardeşlerimize gideceğiz. Yetkililerle görüşme yapıp Türkmen kardeşlerimize yardım paketlerimizi ulaştıracağız.” dedi.

Toptaş, Türkmenlerin yalnız olmadığını ve her zaman onların yanında olduğunu bir kez daha göstereceklerin ifade ederek, daha öncede bazı CHP’li vekillerin Kerkük ve Erbil’e yardım malzemelerini getirdiğini kaydetti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.