CHP'li milletvekili açlık grevine başladı

CHP'li milletvekili açlık grevine başladı

CHP'li milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Valiliği önünde açlık grevine başladı.

Artvin'in Kafkasör Yaylası Cerattepe Bölgesi'nde bakır madeni çıkarmak isteyen şirketin araçlarını engellemek amacıyla bölgede sabahlayan ve barikat kuran eylemcilere polis müdahale etti. Polisin gaz bombalı müdahalesine sonrası gerginlik yaşanıyor.

CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan ise, valilik önünde açlık grevine başladı.Yeşil Artvin Derneği Başkanı Neşe Karahan ile birlikte 4 kişi gözaltına alındı.

CERATTEPE İÇİN AÇLIK GREVİNE BAŞLADI

CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Cerattepe'de açılmak istenen madene karşı bugün açlık grevine başladı. Artvin Valiliği önünde oturma eylemi ve açlık  grevine başlayan Bayraktutan ile birlikte çok sayıda vatandaş ve polis bulunuyor. CHP Milletvekili Bayraktutan, polisin, yok olmamak için mücadele veren Artvin halkına uyguladığı şiddeti protesto etmek için açlık grevine başladığını söyledi. Türkiye'nin dört bir yanından tüm partililerden destek aldığını anlatan Bayraktutan, "Bu doğa katliamına engel olma mücadelesi. Burada MHP'lisi de AKP'lisi de var. İnsanlar bir kentin yok olmasına, bir doğa harikasının katliamına 'dur' emek için mücadele ediyorlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.