Chp’li Kaytan’dan ‘kılıçdaroğlu Bıraksın Diyen’ Muhaliflere Tepki

Chp’li Kaytan’dan ‘kılıçdaroğlu Bıraksın Diyen’ Muhaliflere Tepki

CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan 'Kılıçdaroğlu bıraksın' diyen parti içerisindeki muhalif vekillere tepki gösterdi.Onur Kaytan yaptığı açıklamada, CHP içerisinde ‘Kılıçdaroğlu, bıraksın diyen’ milletvekillerinin, vekillik koltuğunu...

CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan 'Kılıçdaroğlu bıraksın' diyen parti içerisindeki muhalif vekillere tepki gösterdi.

Onur Kaytan yaptığı açıklamada, CHP içerisinde ‘Kılıçdaroğlu, bıraksın diyen’ milletvekillerinin, vekillik koltuğunu hak etmediğini söyledi. Başkan Kaytan, "Ülkemizin çıkarı için büyük uzlaşı sağlayarak aday çıkarıldı ama adayımızın başarısız olması için ellerinden geleni yapan bu gruba; partimizin size laik gördüğü milletin vekilliği koltuğunu siz hak etmiyorsunuz." dedi.

Başkan Kaytan, "Daha seçim çalışmaları süreceğinde tüm örgütün canını dişine takarak gece-gündüz demeden çalıştığı günlerde emek harcamak, ter dökmek yerine seçim sonuçlarının başarısız geçmesi hayalleri kuran bu gruba ne ben ne de örgütüm hakkımızı helal etmiyoruz. Parti ahlakı gereği aile içinde bu konular konuşulmadan bireysel çıkışları doğru bulmuyorum. İktidar partisinin kaosa sürüklendiği zor günler geçirdiği ve daha da kötüye gideceği bu günleri partimiz yararına kullanmak yerine iç çekişmeler yaratmaya çalışarak iktidar partisinin ekmeğine yağ süren bu gruba diyeceğimiz tek şey 'Beğenmiyorsanız gidin' olacaktır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adayımızın belirlenme sürecinde aldığı kararda haklı olduğunu düşünüyoruz. Sonuna kadar da genel başkanımızın yanında olacağımızı sizler aracılığı ile kamuoyuna duyurmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.