‘CHP’deki umutsuzluk algısını sona erdirdik’

‘CHP’deki umutsuzluk algısını sona erdirdik’

CHP Meram ilçe başkanlığında gerçekleştirilen İlçe Danışma Kurulu toplantısında 31 Mart yerel seçimleri değerlendirildi.


Toplantıya, CHP Meram ilçe başkanı Ahmet Yiğit, ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kollarıyla, Konya İl Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri, Konya Milletvekili Barış Bektaş ile partililer katıldı.
CHP Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit, “Belediye seçimlerinde partimizin Türkiye’de 1. olması ve Konya’dan 5 belediye almamızla üzerimizdeki umutsuzluk algısı yıkıldık. Umutlu olduk. Meram’da partimizin oyumuzu arttırdık. Geleceğe yönelik planlı bir şekilde çalışmalıyız. Bu toplantıda da partimizin iktidar yolu haritasını belirliyoruz” dedi.
CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş ise, “Birbirimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Çünkü milletvekili seçimlerinde 130 bin olan oyumuz 200 bine çıkarırken, 31 Mart seçimlerinde de Konya’da 5 ilçemizde belediyeyi kazandık. Birlikte mücadelemiz sonucu bu başarıları elde ettik. Bundan sonraki süreçlerde vatandaşlarımızla ve STK’larla birlikte olacağız. Hep birlikte organize olup, partimizi iktidara taşıyacağız. Umut içindeyiz. Birlikte güzel günler görüp, başaracağız” diye konuştu.
CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman da çözüm odaklı bir siyaset izleyeceklerini belirterek, Bütün sorumluluğumuz bundan sonra partimizi iktidara taşıyıp, Konya’dan en az 5 milletvekili çıkarmak alacaktır. Belediye sayımızı da çoğaltacağız. Güzel günler bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.