CHP'de neler oluyor? Son kriz

CHP'de neler oluyor? Son kriz

CHP'li Muharrem İnce ile CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun söz düellosunda son hamle İnce'den geldi.

Yolova'da ziyaretleri sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce , önceki gün yaptığı, ''Ben CHP'de misafir değilim, CHP'nin ev sahibiyim. Kendini misafir hisseden varsa gitsin, onlar istifa etsin'' yönündeki açıklamasına, ''Herkes CHP'de ev sahibidir, kimse böbürlenerek 'ben ev sahibiyim' diyemez'' diyerek cevap veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu 'nun sözlerini değerlendirdi.

Muharrem İnce, Sezgin Tanrıkulu için, '"Misafir hisseden ondan alınganlık gösterir. Kendini ev sahibi gibi gören benim söylediğimden hiç de rahatsızlık duymaz. Demek ki arkadaşımız kendini misafir hissediyor ki rahatsızlık duymuş'' dedi.

Parti içi konuları medya yoluyla konuşmayı doğru bulmadığını belirten İnce, şöyle konuştu:
        
''Öncelikle çikolata imalatıyla parti içi konular halka açık alanlarda  yapılmaz. Medya üzerinden partiyi tartışmak adetim değildir. Ama bana laf söylendiğinde de karşılığını veririm. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben niye  böbürlenmeyecekmişim CHP'li olmaktan. Ben 15 yaşındayken 1979 ara seçimlerinde samanlığın duvarına yazdığım yazı bugün halen duruyorsa ve hayatımın bütün kesitlerinde hep CHP'li olarak görev yapmışsam, bu partinin gençlik kollarından,  ilçe, il yönetimine, il başkanlığına ve doğup büyüdüğüm şehirden 3 dönemdir milletvekili olmuşsam ben nasıl böbürlenmeyeyim?''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.