Çeyrek altın gram altın ne kadar?

Çeyrek altın gram altın ne kadar?

26 Mart Pazartesi güncel altın fiyatları... Çeyrek altın ve gram altın fiyatları yükseliyor! Mart ayı boyunca belli bir düzeyde kalan altın fiyatları ayın zirvesinde!

Güncel altın fiyatları bir süredir hafif dalgalanmalı bir grafiğe sahipti. Ancak Mart'ın sonlarına gelindiğinde çeyrek altın fiyatları belli bir düzeyde yükseldi. Altın kuru yerli/yabancı birçok yatırımcı için son derece değerli bir yatırım alanı olarak öne çıkıyor.

Uzmanlar altın fiyatları ile ilgili son günlerde önemli değerlendirmelerde bulunuyor. İç ve dış politikada yaşanan güncel gelişmelerin altın kuru açısından doğrudan etkili olduğu sıklıkla belirtiliyor. O açıdan ciddi bir yatırım yapmak için ciddi değerlendirmeler son derece önemli. Altın kuru ile ilgili yapılan en güncel yorumlar, döviz kuru fiyatlarına göre daha güvenli bir yatırım alanı olması olarak şekilleniyor.

Çeyrek altın bugün fiyatı 274,7800 alış, 280,9900 satış olarak güncellenmiş durumda. Gram altın fiyatı ise;

172,3000 alış, 172,3500 satış düzeyinde dengede seyrediyor.Cumhuriyet altını1132,00 liradan alınıp 1149,00 liradan alıcı buluyor. Ziynet 2,5 da 2747,82 liradan alınırken 2791,04 liradan satılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.