Çetinler AVM 4. şubeyi açtı

Çetinler AVM 4. şubeyi açtı

‘Güler yüzlü Alışverişin tek adresi’ sloganıyla hizmet veren Çetinler Alışveriş Merkezleri 4. Şubesini, Havzan Mahallesinde açtı

Çetinler Alışveriş Merkezi Havzan Şubesi’nin açılış törenine Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, AKP İl Başkanı Ahmet Sorgun, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Osman Seçgin, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, sektör temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katılırken açılışa özel fiyatlarla satılan ürünlere büyük ilgi gösterildi. 2000 yılında sektöre giren ve 10 yıllık sürede Fevzi Çakmak Mahallesi, Matbaacılar Kavşağı ve Aydınlık Evler Konya Organize Şubesi ile hizmet veren Çetinler Alışveriş Merkezi 2011 yılına da 4. şubesini açarak girmiş oldu.
Manav, kasap, şarküteri, gıda, temizlik ve balık reyonlarıyla müşterilerine hizmet veren ve toplamda bin metrekare alanda müşterilerine kaliteli, ekonomik ve taze ürünleri sunan Çetinler Alışveriş Merkezleri, cuma günlerini halk günü yaparak özel indirimler düzenliyor. Açılışta yaptığı konuşmada yatırımlarının devam edeceği mesajlarını veren Çetinler Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, yeni açılan market ile birlikte istihdama da daha çok katkı sağladıklarını, toplamda 100 çalışana ulaştıklarını söyledi. Gelişen perakende sektöründe hizmet vermek ve istihdam oluşturmak için 4. şubeyi açtıklarını belirten Çetin, ihtiyaca göre şehrin değişik bölgelerinde yeni şubeler açmaya devam etmeyi hedeflediklerini söyledi. Çetin, tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.
Açılış törenine katılan AKP Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, AKP Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin ve MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz da yeni açılan işyerlerinin Konya’nın büyüyüp geliştiğinin göstergelerden birisi olduğuna dikkat çekerek Çetinler Alışveriş Merkezi’nin yeni şubesinin hayırlı olmasını diledi.  Konuşmaların ardından dua edildi. Açılış kurdelesi kesilerek 4. şube hizmete girmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.