Çetinkaya: Ligde kalırız

Çetinkaya: Ligde kalırız

Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkayadan güvenoyu. Ligden düşmek gibi bir korkularının olmadığını vurgulayan Çetinkaya: Kritik maçlarımızı kazanarak bu lige tutunacağız

BEKO Basketbol Ligi’nin 20.haftasında Erdemir ile deplasmanda karşılaşacak temsilcimiz zorlu maçın hazırlıklarını 19 Mayıs Spor Salonu’nda sürdürüyor. Üst üste başarısız sonuçlar aldıktan sonra düşme korkusunu derinden hisseden Üniversitespor, alt sıralardan kurtulmak istiyor. Türkiye kupası maçları nedeniyle Erdemir ile 28 Şubat Cumartesi günü karşılaşacak temsilcimizde oyuncuların morallerinin yerinde olduğu ve camiaya galibiyet sözü verdikleri bildirildi. Erdemir hazırlıklarını neşeli bir şekilde sürdüren sarı-mavililerde çalışmalara, sakatlığı düzelen kaptan İbrahim Öztürk de katıldı. İstanbul’da tedavi sürecini başarıyla atlanan İbrahim, Erdemir maçında Cengiz Karadağ’ın şans vermesi halinde oynayabilecek.
Sarı-mavililer Erdemir’e Perşembe sabahı hareket edecek.
Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya, Erdemir maçı öncesi takımdaki havanın çok iyi olduğunu belirterek, camianın galibiyete kilitlendiğini söyledi. Maç kaybetme kredisini tükettiklerini vurgulayan Çetinkaya, “Erdemir maçında galibiyet dışında bir sonuç düşünmemiz söz konusu değil” dedi. Takımda hiçbir oyuncunun düşme korkusunu hissetmediğini ifade eden Çetinkaya şunları söyledi:
Erdemir maçı ligdeki kaderimizi belirleyecek. Bu maçı alarak alt sıralardan kurtulmak için önemli bir adım atmak istiyoruz. Hiçbir zaman olumsuz düşünmüyoruz. Yönetim olarak oyuncularımıza güvenimiz tam. Kötü sonuçlar aldıktan sonra küme düşeceğimiz konuşulmaya başlandı. Biz ligde mücadele eden tek üniversite takımıyız. Bu tip söylemlere değil, desteğe ihtiyacımız var. Takım olarak bundan sonraki haftalarda başarılı sonuçlar alarak lige tutunacağımızı düşünüyorum
Çetinkaya, Erdemir maçıyla birlikte telafisi olmayan maçlara çıkacaklarını belirterek, “Bu süreçte bize denk olan takımlarla karşılaşacağız. İçeride, dışarıda maç kazanmamız gereken bir dönem.Seyircimize bu periyotta büyük iş düşüyor. Bizi bugüne kadar olduğu gibi desteklemeye devam etsinler” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.