’cep’te Bayram Kampanyası

’cep’te Bayram Kampanyası

İletişim şirketi Turkcell, Kurban Bayramı’nı da kapsayan Ekim ayında geçerli olacak bir kampanya başlatıyor. Bu kapsamda hem faturalı hem de kartlı müşteriler 50 ülkede günde 9,90 TL’den 30 dakika arama yapabiliyor; 30 SMS ve 30 MB internet...

İletişim şirketi Turkcell, Kurban Bayramı’nı da kapsayan Ekim ayında geçerli olacak bir kampanya başlatıyor. Bu kapsamda hem faturalı hem de kartlı müşteriler 50 ülkede günde 9,90 TL’den 30 dakika arama yapabiliyor; 30 SMS ve 30 MB internet kullanabiliyor. Kullanım yapılmayan günlerde herhangi bir ücret ödenmesi gerekmiyor. Paketin gün içinde bitmesi durumunda dakika, SMS ve KB başına 0,44 TL’ye kullanıma devam etmek mümkün.

Kampanyadan müşteriler YURTDISINDAYIM’ yazıp 2222’ye SMS göndererek yararlanabiliyor. Kurumsal müşteriler için de bir kampanya var. Bu çerçevede şirket elemanları ülke dışında Facebook ve Twitter’dan bedelsiz faydalanabiliyor. Kurumsal hat kullanıcıları Avrupa’nın tamamında ve Amerika, Rusya, Çin, Kıbrıs’la Suudi Arabistan’da geçerli olan ve 25 TL’den başlayan fiyatlarla sunulan arama, SMS ve internet paketi alabiliyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.