Cephe Hatında 4 Ermeni Askeri Öldürüldü,1asker Esir Alındı

Cephe Hatında 4 Ermeni Askeri Öldürüldü,1asker Esir Alındı

Cephe hattında Azerbaycan mevzilerine sızmaya çalışna 4 Ermeni askeri ölü, 1 asker ise sağ ele geçirildi. Azerbaycan askerleri, cephe hattında kendi mevzilerine sızmaya çalışan Ermeni keşif ve sabotaj grubuna büyük darbe vurdu. Yapılan operasyonda...

Cephe hattında Azerbaycan mevzilerine sızmaya çalışna 4 Ermeni askeri ölü, 1 asker ise sağ ele geçirildi. Azerbaycan askerleri, cephe hattında kendi mevzilerine sızmaya çalışan Ermeni keşif ve sabotaj grubuna büyük darbe vurdu. Yapılan operasyonda 4 Ermeni askeri öldürülürken 1 asker ise esir alındı.

Azerbaycan askerleri tarafından esir alınan Karen Petrosyan isimli asker , sorgulanmak için Şemkir Şehrindeki askeri birliğine getirildi. Basının görüntü almasına izin verilirken, sorgulanan asker Azerbaycan halkından ve Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den özür diledi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, dün Ermeni keşif ve sabotaj grubunun cephe hattının Tovuz bölgesinde Azerbaycan mevzilerine yaklaşmaya çalışırken, etkisiz hale getirildiği bildirildi. Azerbaycan ordusunun, erken tespiti sonucu düzenlenen operasyonda, asker etkisiz hale getirildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, sızma girişiminde bulunan Ermeni askerleri üzerinde ele geçirilen çok sayıda patlayıcı ve askeri mühimmatı da basına gösterdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.