Cemal Bayraktar, Üniversite’de

Cemal Bayraktar, Üniversite’de

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubunda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, kadrosunu Cemal Bayraktar ile takviye etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden alınan 27 yaşındaki oyuncu 1 numara pozisyonunda oynuyor. Trabzonspor ve Hacettepe Üniversitesi karşısında alınan üst üste yenilgilerin ardından teknik heyet ile toplantı yapan ve transferi masaya yatıran Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü takımı yöneticileri, alınan takviye kararı çerçevesinde ilk olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Cemal Bayraktar’ı renklerine dahil etti. Bayram öncesi gerçekleştirilen transfer sonucu Cemal, Düzce Gençlik maçında ilk kez kadroda yer aldı. 19 dakika sahada kalan Cemal, takıma 6 sayı, 1 ribaunt ve 4 çalmadan oluşan katkıda bulundu. 1982 doğumlu olan Cemal, 1 numara pozisyonunda forma giyiyor.

Öte yandan Üniversite’de Düzce deplasmanında alınan galibiyetin sevinci devam ediyor. Selçuk Üniversitesi baş antrenörü İsmail Beleş, Düzce maçının zor geçeceğini bildiklerini söyleyerek “Düzce bu maçı kazanarak bir çıkış yakalamak isteyecekti. Hafta içerisinde yeni bir Amerikalı oyuncu transfer ederek bizim maça yetiştirdiler. Rakibimiz bu maçta her şeyini ortaya koyarak kazanmak istedi. Ama biz takım olarak çok kontrollü v e istekli idik. Maçı kazandığımız için mutluyuz” dedi.
TB2L’DE 7. HAFTA GÖRÜNÜMÜ
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi A Grubu’nda 7. hafta geride kalırken, ligin favori takımlarından Trabzonspor rakibi Finalspor karşısında elde ettiği farklı galibiyetle 7. maçını da kayıpsız geçti ve zirvedeki yerini korudu. Hacettepe Üniversitesi üst üste 5. galibiyetini alırken, Gelişim Koleji ve Beykoz da bu hafta kazanıp zirve takiplerini sürdürdü. Temsilcimiz Selçuk Üniversitesi ise iki haftalık yenilgi serisinin ardından Düzce’de hayata döndü. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Sarı-mavililer, henüz galibiyeti olmayan Düzce Gençlik’i 67-59 mağlup edip 7. maçında 4. galibiyetini alıp zirve için yeniden umutlandı. Finalspor ve Vestel bu hafta rakipleri karşısında istediğini elde edemezken, Pertevniyal iki maçlık yenilgi serisine son verdi.  Ligde haftanın sonuçları ve gelecek haftanın maçları şöyle:  Düzce Gençlik-Selçuk Üniv: 59-67, Pertevniyal-Vestel: 85-79, Yeni Nesil-Beykoz: 100-105, Hacettepe-İstanbul BB: 75-62, Gelişim-Orman Gençlik: 82-69, Trabzonspor-Finalspor: 92-78. Gelecek hafta: Finalspor-Vestel, Ormanspor-Pertevniyal, Trabzonspor-Hacettepe, Selçuk Üniversitesi-Yeni Nesil, Beykoz-Gelişim ve İstanbul BB-Düzce Gençlik. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.