Celal Talabani felç oldu!

Celal Talabani felç oldu!

Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani dün gece Bağdat'ta hastaneye kaldırıldı..

Irak Cumhurbaşkanlığı Ofisi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin dün gece hastaneye kaldırıldığı bildirildi..

FELÇ GEÇİRDİ

Associated Press haber ajansına konuşan Başbakanlık sözcüsü Ali el Musavi ise, Talabani'nin felç geçirdiğini söyledi. Musavi, tedavinin Bağdat'ta mı süreceği yoksa ülke dışına mı götürüleceğinin kararının henüz verilmediğini belirtti. Irak televizyonları da Talabani'nin beyin kanaması geçirdiğini ve doktorların felç geçiren Talabani'nin sağlığındaki istikrar sağlanmak için çaba harcadığını duyurdu.

RAHATSIZLIĞIN NEDENİ YORGUNLUK



Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin dün akşam acilen hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Irak Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, ülkede uzlaşı ve istikrarın sağlanması için son günlerde çok çaba sarf eden Cumhurbaşkanı Talabani'nin yorgunluktan kaynaklanan sağlık sıkıntısı sebebiyle dün akşam Bağdat'ta bir hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Talabani'nin sağlık durumuyla ilgili bilginin daha sonra verileceği ifade edildi.

SON OLARAK MALİKİ İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Son günlerde ülkede yaşanan siyasi kriz ve ülkenin diğer meseleleriyle ilgili Iraklı yetkililerle çok sayıda görüşmelerde bulunan Talabani, bu görüşmelerin sonuncusunu Başbakan Nuri el-Maliki'yle dün akşam yapmış, siyasi kriz ve bu krizden çıkmanın yollarını ele almıştı. Talabani, Almanya'da üç ay tedavi gördükten sonra Eylül ayında Irak'a dönmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.