Çaycuma Tso Fen Lisesinin Tubitak Başarısı

Çaycuma Tso Fen Lisesinin Tubitak Başarısı

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Fen Lisesi öğrencileri TUBİTAK Bilimsel Yarışması’nda sunum yapmaya hak kazandılar.Yarışma hakkında bilgi veren Okul Müdürü Recep Islak, “Okulumuz coğrafya öğretm...

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Fen Lisesi öğrencileri TUBİTAK Bilimsel Yarışması’nda sunum yapmaya hak kazandılar.

Yarışma hakkında bilgi veren Okul Müdürü Recep Islak, “Okulumuz coğrafya öğretmeni Ayşegül Oğul, ve Matematik Öğretmeni Bahattin İnam’ın başkanlığında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 2 adet coğrafya dalında, 1 adet matematik dalında olmak üzere Projemiz TUBİTAK Bilimsel Yarışması’nda ilk elemeden geçerek, 22-25 Mart tarihlerinde okulumuz sunum yapmaya hak kazandı. Bu gurur Çaycuma’nın ve TSO Fen lisesinin, tüm çalışanlarımızın gururudur. Aldığım bilgiye göre lise kategorisinde matematik dalında Çaycuma tarihinde bugüne kadar elemeleri geçebilme basarısi gösterebilen ilk ve tek proje okulumuzun matematik projesidir. Tebrikler çocuklar tebrikler öğretmenlerim” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.