Çatı Aday Komisyonu, İhsanoğlu İçin Öğretmenlerden Destek İstedi

Çatı Aday Komisyonu, İhsanoğlu İçin Öğretmenlerden Destek İstedi

Çatı Aday Komisyonu, Antalya'nın Manavgat ilçesinde cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na öğretmenlerden destek istedi. Manavgat'ta Çatı Adayı Komisyonu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen'de sonra Türk Eğitim-Sen Manavgat Şube Başkanlığı'nı...

Çatı Aday Komisyonu, Antalya'nın Manavgat ilçesinde cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na öğretmenlerden destek istedi.

Manavgat'ta Çatı Adayı Komisyonu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen'de sonra Türk Eğitim-Sen Manavgat Şube Başkanlığı'nı ziyaret etti. Komisyon ziyaretinde CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır ve DSP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Çakmak hazır bulundu. Komisyon üyelerini, Türk-Eğitim Sen Manavgat Şube Başkanı Fethi Kurt karşıladı.

Manavgat Çatı Aday Komisyonu Asım Bozkurt, öğretmenler adına, 10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanı seçiminde adayları Ekmeleddin İhsanoğlu için Kurt'tan destek istedi. 10 Ağustos'un ülkenin geleceği adına tarihi öneme sahip olduğunu belirten Bozkurt, İhsanoğlu'nun ülkede milli birlik ve beraberliğin yeniden tesisi için şans olduğunu bu şansın iyi değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı seçiminde Manavgat'ın İhsanoğlu adına tulum çıkaracağından hiç endişelelerinin olmadığını vurgulayan Bozkurt, ülkenin ayrışmaya, kutuplaşmaya ve ötekileşmeye değil, birleşmeye ve kardeşliğe ihtiyacının olduğunun bunun da İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanı seçilmesiyle olacağını ifade etti. Bozkurt, "İnsanımız artık ülkede huzur istiyor. Cumhurbaşkanı seçimi adil bir şekilde yapılmasa bile Manavgat 10 Ağustos'ta İhsanoğlu diyeceğine yürekten inanıyoruz. Seçmenin verdiği oya sahip çıkmasını istiyoruz. 30 Mart'ta olduğu gibi elektrik trafolarına şişman kedilerin girmemesi için seçmen sandığa sahip çıkmalı. Şişman kedilerin trafolara girerek elektriklerin kesilmesine izin vermemeli. " dedi.

Ülkenin karanlık bir süreçten geçtiğini belirten CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, gelecek nesillerin huzur ve mutluluğu için seçmenin tercihini İhsanoğlu'ndan yana kullanarak, ülkenin kutuplaştırılmasının önüne geçilmesi gerektiğini ifade etti. AK Parti'lilerin Meclis'te MHP Iğdır Milletvekili Sinan Ogan'a yumruklu saldırıyı kınadığını belirten Öztürk, IŞİD' terör örgütü diyemeyenlerin, TBMM'de terör estirerek suçlarını bastırma çalışanların bu milletin hiç bir zaman affetmeyeceğini kaydetti. Öztürk, "Başbakan Erdoğan, ne yaparsa yapsın 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun üzerini örtemez. Eninde sonunda yargı karşısına çıkacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnsanları karalayarak, kutuplaştırarak ve ötekileştirerek ülke yönetilmez. Erdoğan, söylemleriyle kendisi gibi düşünmeyenleri yok ediyor. " dedi.

BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır'da yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın partileri üzerinde operasyon yapmaya çalıştığını, BBP teşkilatının bu tür kirli siyaset oyunlarına hiç bir zaman prim vermeyeceğini kaydetti. Türk Eğitim Sen Manavgat Şube Başkanı Fethi Kurt'ta yaptığı açıklamada, iktidarın, Milli Eğitim'de kendisi düşünmeyenleri kıyıma tabi tuttuğunu savundu.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın okul müdürleri, müdür yardımcıları ve milli eğitim müdürlerini kardeş sendika gördüklerinden atandığını iddia eden Kurt, buna en iyi örneği Manavgat Milli Eğitim Müdürü Yasin Keklik'in daha önce Eğitim Bir Sen'in Manavgat Şube Başkanı olduğunu hatırlattı. Kurt, "Kurt atamalarda liyakate bakmıyor. Kendi sendika adamlarına bakıyor. Torbilli atamaların hepsinin yargıdan döneceğine inanıyoruz. Atamalarda adil olunmasını istiyoruz. İktidar ise kendisine yakın olan sendikalarının öğretmelerinin likayatına bakmadan atıyor." ifadelerini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.