Çatalhöyük Çumra Bölgesel Lig’i bekliyor

Çatalhöyük Çumra Bölgesel Lig’i bekliyor

Geçtiğimiz sezon Amatör Küme Süper Grupta başarılı sonuçlar alarak ligi averajla ikinci sırada tamamlayan Çatalhöyük Çumra Belediyespor yeni sezonda uygulamaya konulacağı açıklanan Deplasmanlı Bölgesel Ligi bekliyor.

3. Lig eleme maçlarında istediğini bulamayan Çatalhöyük Çumra Belediyespor bölgesel lige katılarak burada başarılı olmak istiyor. Uzun yıllardır Konya futboluna hizmet eden kırmızı-yeşilli ekip yeni sezonda profesyonel lig hedefi ile yola çıkıyor. Çok güçlü bir ekip oluşturmak için düğmeye bastıklarını söyleyen Çatalhöyük Çumra Belediyespor antrenörü Mümin Duru, “Çatalhöyük Çumra Belediyespor’u götürebildiğimiz yere kadar götürmeyi düşünüyoruz. Bu hedef doğrultusunda yola çıkacağız.

Ancak henüz kimse bu ligin nasıl bir lig olacağı konusunda bilgisi yok tüm kulüpler beklemede. Yavaş yavaş şekillenmeye başladı ancak kesin şu şekilde bir lig olacak diyemiyoruz. Biz bu lig faaliyete geçer diye düşünerek çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Görüşmelerimiz bu yönde. Lig olduğu takdirde bu çalışmalarımızı başlatacağız. Eğer bu lig olmaz ise bu defa ise B planını uygulayacağız. Çumra’da iyi bir potansiyel var. Kendi adıma söyleyim bu ilçeye bir profesyonel takım kazandırmak istiyorum. Çünkü Çumra tesisleri ve sporcu altyapısı ile bunu hak ediyor. Bizlere destek olan kulüp başkanımız ve belediye başkanımız Yusuf Erdem’e teşekkür ediyorum” dedi.

Çatalhöyük Çumra Belediyespor ile birlikte Deplasmanlı Bölgesel Ligi bekleyen bir başka takım ise Sarayönü Belediyespor. Yeşil-siyahlı ekipte iddialı bir takım oluşturarak bu lige girmeyi planlıyor. Antrenör Niyazi Kart ile yola devam kararı alan ve yeni bir yönetim oluşturan Sarayönü Belediyespor da ligi sabırsızlıkla bekliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.