Çare kendinsin

Çare kendinsin

Konyaspor deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek. Saat 14.00de başlayacak karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek. Kartalda tek düşünce galibiyet

Konyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor zor bir maça çıkacak. Kamil Ocak stadındaki maça saat 14.00’debaşlayacak. Karşılaşmada, İstanbul bölgesi hakemi Süleyman Abay'ın düdük çalacak. Abay'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Arkın Akgöl yaparken, maçın dördüncü hakemi Erdem İren.

Ligde ilk iki takım arasına girerek süper lige direkt çıkmayı amaçlayan Konyaspor’da Gaziantep maçı planları 3 puan üzerine yapıldı. Takımda, sarı kart cezalısı Serbay dışında eksik yok. Hafif sakatlığı nedeniyle hafta içerisinde iki antrenmana çıkmayan ve dinlendirilen Gökhan Emreciksin takımdaki yerini alacak.

Deplasmana maçlarında daha iyi futbol oynayan ve son haftalarda dış sahalarda oynadığı karşılaşmaları kazanan Konyaspor’da, Gaziantep maçında Robak, Pawelek, Selim, Perez ve Muhammet 3’er sarı kartla oynayacaklar. Kartallar, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar: Pawelek-Tolga, Selim, Erdinç, Abdullah- Perez, Serkan- Gökhan, Recep, Ali Dere- Robak.

Konya’daki hazırlıkları Cuma günü öğleden sonra tamamlayan yeşil-beyazlılar dün sabah kahvaltısından sonra Gaziantep’e giderek Dedeman otelde kampa girdiler. Konyaspor’un kafilesinde şu oyuncular bulunuyor. Mariusz Pawelek, Ercüment Kafkasyalı, Selim Ay, Erdinç Yavuz, Tolga Ünlü, Abdülkerim Bardakçı, Rifat Erdem, M. Abdullah Çoban, Muhammet Yürükuslu, Alvaro Mejia Perez, Serkan Şahin, Gökhan Emreciksin, Ertuğrul Arslan, Feyyaz Belen, Recep Aydın, Ali Dere, Aykut Uluç, Marcin Robak...

Konyaspor ile Gaziantep büyükşehir Belediyespor, bugün 4. Kez karşı karşıya gelecekler. Daha önce oynanana maçlarda Konyaspor 2, Gaziantep BŞ ise 1 galibiyet aldı.. Ligin ilk yarısında Konya’da yapılan maçı Konyaspor 1-0 kazanmıştı. Öte yandan, İstanbul bölgesi hakemi Süleyman Abay ise Konyasporn’un bu sezon ilk maçına çıkacak. Abay, geçen yıl Bursa’da oynanan ve yeşili-beyazlı temsilcimizin 1-0 yenildiği, daha sonra da Konyaspor7un Kayserispor’u deplasmanda 3-1 yendiği maçta düdük çalmıştı.

TÜM MAÇLAR SAAT 14.00’DE

Bank Asya 1. Ligde haftanın diğer karşılaşmaları da bugün oynanacak. Programa göre, tüm karşılaşmalar saat 14.00’de başlayacak. Program şöyle.  Güngörenspor-Çaykur Rizespor. Giresunuspor-Karşıyaka. Elazığspor-ERciyesspor. Göztepe Tavşanlı Linyitspor. Sakaryaspor-Kasımpaşa. Boluspor-Denizlispor. Akhisar Gençlik-Kartalspor.

32. HAFTA PROGRAMI

Bank Asya 1. Ligde, 32. Haftanın programı açıklandı. Buna göre, Kartlaspor-Gaziantep BŞ maçı dışında tüm maçlar 29 Nisan Pazar günü oynanacak ve önem taşıyan karşılaşmalar saat 14.00’de başlayacak. Şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan, Konyaspor iç sahada Adanaspor ile karşılaşacak. Lider Elazığspor–Tavşanlı Linyitspor ve Akhisar Belediye Gençlik ve Denizlispor ile deplasmanda oynayacak. Rizespor, ligde kalma mücadelesi veren Giresunspor’u, Kasımpaşa ise Erciyesspor’u konuk edecek. Diğer maçlarda; Bucaspor-Göztepe, Karşıyaka-Boluspor, Sakaryaspor A.Ş.-İstanbul Güngörenspor mücadele edecek.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.