Can Demir: Güçlüyüz

Can Demir: Güçlüyüz

Spor Toto 2 mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da 2. Devre hazırlıkları Konya’da devam ediyor. Yeşil beyazlı takım çalışmalarını dün çift antrenmanla devam ettirdi.

Konya Anadolu Selçukluspor’da Antalya kampı ardından verilen izin sonrası önceki gün çalışmalara kaldığı yerden Konya devam edilmeye başlandı. Yeşil beyazlılar dünde çift antrenman ile çalışmalarına devam etti.

“İKİNCİ YARI FARKLI OLACAK”

Yeşil beyazlıların genç stoperi Can Demir Aktav ikinci yarıda daha farklı bir Konya Anadolu Selçukluspor izlettireceklerini belirterek, “Devre arası kampımız oldukça verimli geçti. Her şey yolundaydı. Herkes ikinci yarıya hazır bir şekilde girmek adına sıkı çalıştı. İkinci yarıda daha zinde ve daha çok mücadele eden bir Konya Anadolu Selçukluspor izlettireceğimizi düşünüyorum. Umarım hedeflerimize kavuşuruz.” dedi.

“DAHA ZORLU BİR DÖNEM”

Can Demir ikinci yarının zorlu geçeceğini bildiklerini belirterek, “2. Yarılar her zaman zorlu geçmiştir. Takımlar üst sıralarda şampiyonluk adına, alt sıralarda ise ligden düşmemek adına çok ciddi performanslar ortaya çıkartıyorlar. Takımların kadrolarını güçlendirmiş olarak girecekleri ikinci yarılar her zaman zorlu geçmiştir. Yine aynısı olacak. Ama bizde gücümüze güç kattık ve zorlu seride elimizden geleni yapacağız.” dedi.

“ARTIK DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Takıma yapılan katkılar noktasında ise genç oyuncu, “Takıma tecrübeli ve ciddi performanslar ortaya ağabeylerimiz katıldılar. Bunu yanı sıra bizler gibi genç ve yetenekli arkadaşlarımızda aramıza katıldı. Onlarında gelişi ile gücümüze güç kattık. Hepimizin ortak bir hedefi var. O da takımımıza başarı getirmek. Artık daha güçlüyüz ve bunu yapacağız.” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.