Çalışmalar hızlandı

Çalışmalar hızlandı

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde transfer çalışmaları hızlandı. Sarı mavililer yaptığı yoğun toplantılar ile yeni sezonun kadrosunu kurmaya çalışıyor.

Beko Basketbol Lig’inde ki temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezonun kadrosuna kurmak için çalışmalar sürüyor. Sarı mavililerde ilk hedef iç transferi noktalamak.

İÇ TRANSFERDE KARAR ZAMANI

Baş antrenör Aziz Bekir ve transfer komitesi geçtiğimiz günlerde yaptığı toplantı neticesinde iç transferde anlaşmak istedikleri oyuncuları belirledi. Buna göre sarı mavililer Amerikalı oyuncuları Sean Williams ve Troy De Vries ile yeni sezonda da birlikte olmak istiyor. Sean Wwilliams’ın anlaşmaya yakın olduğu öğrenilirken, De Vries’in yüksek ücret talebi sarı mavilileri düşündürüyor.

LOW VE GİLLENWATER BEKLEMEDE

Bu arada kadroda kalmaları ihtimal olan Derrick Low ve Troy Gillenwater ise beklemeye alındı. Aziz Bekir’in ilk tercihi olmayan oyuncuların yerlerine daha kaliteli isimler bulunmazsa iki oyuncu ile yeniden anlaşma sağlanabileceği ifade edilmekte. Bu konuda çalışmalar sürerken, Aziz Bekir henüz son kararını vermiş değil.

YERLİLERDE SIKINTI YOK

Öte yandan yerli oyuncularda sıkıntı yok. Sözleşmelerini uzatmaları planlanan oyuncular Burak Selen ve Valentin Pastal’dan olumlu yanıt alan sarı mavili yöneticiler bu isimlerle hafta içerisinde yapacakları toplantı sonrasında son pürüzleri de hallederek, resmi sözleşmeyi imzalamaları beklenmekte.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.