Çalışmalar devam ediyor

Çalışmalar devam ediyor

Anadolu Selçukspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda Semih Oğuz transferinden vazgeçilirken, Mahmut Güleç transferinde sona gelindi.

Anadolu Selçukspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda Semih Oğuz transferinden vazgeçilirken, Mahmut Güleç transferinde sona gelindi.

 

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlı temsilcimiz de dış transfer hareketlenirken, imzaların gelecek günlerde hızlanması beklenmekte.

SEMİH OĞUZ’DAN VAZGEÇİLDİ

Anadolu Selçukspor uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Semih Oğuz transferinden vazgeçildi. Yeşil beyazlılarda bu transferden vazgeçilme sebebinin oyuncunun yüksek maliyetli olması olarak ifade edildi. Bu bölge için alternatif isimlerle görüşmelerin başladığı gelen bilgiler arasında.

MAHMUT VE TUNÇ’DA SONA DOĞRU               

Yeşil beyazlıların listesinde yer alan oyuncular Mahmut Güleç ve Tunç Behram transferlerinde ise sona doğru gelindi. Özellikle Mahmut Güleç ile her konuda anlaşmaya varıldığı ifade edilirken, transferin sadece resmi imzaya kaldığı belirtiliyor. Tunç Behram ile ise görüşmeler devam ediyor. Oyuncunun yeni sezonda kadroda yer alması için yöneticiler ciddi bir çaba sarfetmekte.

SERHAT HALEN BELİRSİZ

İç transferde ise Serhat Mermer’in transferinin halen belirsizliği koruduğu öğrenildi. Oyuncu bazı kulüplerle görüşmesi nedeniyle yönetimden izin isterken, bu sürenin sonuna gelinmesine rağmen Serhat halen yeşil beyazlı yönetime bir dönüş yapmış değil. Bu nedenle Zafer Turan’ın bu bölge içinde elinde bulundurduğu listedeki isimlerle görüşmeye başladı.

“ONLAR” YOKMUŞ GİBİ

Öte yandan Torku Konyaspor’dan kiralanması beklenen isimlere tanınan sürenin sonuna gelindi. Oyuncuların yolu açılması adına kendilerine sezon başında 1 aylık bir süre tanınmış e bu süre zarfında istedikleri 1. Lig kulübü ile görüşebilecekleri ifade edilmişti. Süre sonunda Anadolu Selçukspor yönetimine dönmesi gereken futbolcuların halen yeşil beyazlılarla görüşmemesi ise sabrı taşırdı. Alınana bilgilere göre Anadolu Selçukspor yönetimi o oyuncular gelmeyecek gibi transfer çalışmalarına kaldıkları yerden devam edecekler.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.